Να "μαστε παλι απο την αρχη! Ήρθε άλλη μια κρίσιμη (δευτέρα εως παρασκευή) ανάλογα ποια μέρα διεξάγεται το Γιουρογκρουπ, που η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει! Αυτη η δουλεια θα γινεται συνεχεια σε καθε Γιουρογκρουπ? Θα μας χρεοκοπούν,θα βγαινουμε απο το ευρω, και να η επίθεσης και τα αρθρα απο τον ξενο τυπο!

Τα 3 ΟΧΙ.... NEIN NEIN NEIN
Απο τις 7 μεταρρυθμίσεις που προτείνει Γ. Βαρουφάκης προς το Eurogroup, είναι σχεδόν σίγουρο οτι οι τρεις θα έτρωγαν ενα μεγάλο NEIN απο τους Εταίρους μας ( Τέρατα και Δυνάστες μας) Σύντροφε Γ.Βαρουφακη, και εγω που δεν είμαι οικονομολογος, με Γερμανική σκέψη και μυαλό θα έλεγα ΝΕΙΝ! Και απορώ πως δεν τους έχεις πάρει χαμπάρι.

Η μεταρρύθμισης που μάλλον θα φάνε πόρτα είναι οι εξής:

1η Μεταρρύθμιση – Δημοσιονομικό Συμβούλιο

Ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου με στόχο την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων και την επέκταση της αποστολής του.

Σκοπός του Δημοσιονομικού Συμβουλίου είναι να ενεργεί ως ανεξάρτητο παρατηρητήριο, υποβοηθητικό της κυβερνητικής πολιτικής, ώστε να μπορεί να συμβάλει στην εξάλειψη μιας πιθανής τάσης για πρωτογενές έλλειμμα. Για το σκοπό αυτό, το Δημοσιονομικό Συμβούλιο, θα πρέπει να έχει την ικανότητα να προετοιμάζει μακροοικονομικές προβλέψεις για τον προϋπολογισμό, θα πρέπει να παρακολουθεί αμερόληπτα την εφαρμογή των δημοσιονομικών προγραμμάτων και την τήρηση των δημοσιονομικών στόχων και διαδικασιών και θα πρέπει επίσης να παρεμβαίνει και να διαμορφώνει τον δημόσιο διάλογο για τη δημοσιονομική πολιτική.

Οι ελληνικές αρχές σχεδιάζουν την ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου αλλά και την επίτευξη εξοικονόμησης πόρων μέσω της ενοποίησής του με το υπάρχον γραφείο του κρατικού προϋπολογισμού, το οποίο λειτουργεί στη Βουλή και συνδέεται με το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

2η Μεταρρύθμιση- Βελτιώσεις στη νομοθεσία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών

3η Μεταρρύθμιση: Διατάξεις για την υιοθέτηση άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Η 1η Μεταρρύθμιση – Δημοσιονομικό Συμβούλιο, κατα πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί από τους δανειστές μας, διότι δεν εμπιστεύονται ενα ανεξάρτητο παρατηρητήριο
υποβοηθητικό της κυβερνητικής πολιτικής, που δεν ελεγχεται αμεσα απο τους λεγομενους Θεσμους-Τροικα!

Η 2η Μεταρρύθμιση- Βελτιώσεις στη νομοθεσία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Αυτη ειναι μεταρρύθμιση που ΔΕΝ θέλουν να την βλέπουν οι δανειστές μας, διότι σε αυτην την περίπτωση,θέλουν να βλέπουν Ζεστο χρημα Αμεσα! Σου λεει ο Γερμανος,Τι 100 Δόσεις μου λες?! Was ist das (Τι είναι αυτό) Ποιος ζει και ποιος πεθαίνει σε 100 δόσεις!

Η 3η Μεταρρύθμιση: Διατάξεις για την υιοθέτηση άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Θα ηθελαν πραγματικα να την απορρίψουν και αυτην την
μεταρρύθμιση, αλλα εδω θα το παίξουν Ανθρωπιστες, φυσικά θα τονίσουν οτι και σε αυτην την περίπτωση, αν η Ελλάδα ακολουθήσει τα συμφωνηθέντα και το πρόγραμμα,
θα υπάρξουν άμεσα μέτρα και από την πλευρά της ΕΕ, για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης! Δηλαδη Τερμα η Πεινα,και η κατοχη! Σωθηκαμε Αδελφια!

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά την διαφορά, Χρεοκοπημενος και φτωχός,μέσα στο Ευρώ! Με Χρεοκοπημενος και φτωχος,μεσα στη Δραχμη!

Ο φτωχός σε όποιο νόμισμα και να είναι ,θα παραμενη φτωχός! Δυστυχως.

Δεν είναι Μεταρρυθμισεις ρε παιδιά αυτές!

Οτι ενα Αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα, θα προτείνει ως μεταρρύθμιση, να γινουν νοικοκυρές,φοιτητές,και τουρίστες,μυστικοί πράκτορες ,για να ελέγχουν και να πετάξουν την φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, μου ακούγεται ως ενα κακόγουστο αστείο!

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top