Η νέα τηλεοπτική εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του Νίκου Νικολόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό extra channel, έφερε στο φως της δημοσιότητας μία σοβαρή υπόθεση.
Την μεγάλης αξίας και σημασίας  υπόθεση ΟΠΑΠ για το Ελληνικό Δημόσιο. Διερευνώντας το κατά πόσον το 2000 πλήρωσε ή όχι ο ΟΠΑΠ, τα ιντερνετικά δικαιώματα, για το στοίχημα , καθώς και για όλα τα αποκλειστικά δικαιώματα για τα επόμενα 20 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2020.
Η αναγραφή στη λίστα Βαρουφάκη της εισπράξης των 500 εκατομμυρίων, από το ιντερνετικό στοίχημα, πρέπει να σημειωθεί ότι, αποτελεί την μοναδική κοστολογημένη πρόταση του υπουργού οικονομικών προς τους εταίρους μας.
Γεννάται όμως το εύλογο ερώτημα:
 Γιατί πριν λίγο καιρό, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου επέμενε ότι τέτοια δικαιώματα δεν υπάρχουν στο Δημόσιο αφού τα είχε αγοράσει ο ΟΠΑΠ.
Τι ρόλο έπαιξαν οι πρωθυπουργικοί φίλοι και τα εξαπτέρυγα του Σαμαρά τα «κατοικοεδρεύοντα», στο Μέγαρο Μαξίμου;
Ο κ. Γ. Στουρνάρας γιατί στην Κομισιόν έγραφε και έλεγε ότι έχουν πληρώσει οι Τσέχοι και ο μικρομέτοχος κ Δημήτρης Μελισσανίδης για Λογαριασμό του ΟΠΑΠ στο Δημόσιο τα χρήματα που σήμερα ο κύριος Βαρουφάκης γράφει ότι θα εισπράξει από τα ιντερνετικά δικαιώματα;
Γιατί οι προηγούμενοι μνημονιακοί μυθοπλάστες, αρνούνταν στο κράτος, τις εισπράξεις που προσδοκά τώρα η νέα κυβέρνηση;
Πως θα ξεμπλέξουν εάν εισαγγελέας από σήμερα -όπως οφείλει- αρχίσει να διερευνά μήπως και εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της απιστίας;
Ο Νίκος Νικολόπουλος σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στα ΜΜΕ είπε ότι τις επόμενες μέρες θα φέρει το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα καλεί τους υπουργούς να τοποθετηθούν επί του προκύψαντος όντως μεγάλου σκανδάλου!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top