Σε έναν ανελέητο πόλεμο κατά της ελληνικής κυβέρνησης έχει επιδοθεί το Βερολίνο. Μάλιστα, από τα πυρά τους δεν έχει ξεφύγει ούτε ο Πάνος Καμμένος, καθώς η καγκελαρία φαίνεται να έχει «ενοχληθεί» από την πρόθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας να απαιτήσει αποζημιώσεις γερμανικές εταιρείες όπως συνέβη με την RHEINMETTAL.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CRASHONLINE, ο κ. Καμμένος θα ζητήσει αποζημιώσεις από όλες τις γερμανικές εταιρείες που «μιζάριζαν» τα προηγούμενα χρόνια Έλληνες πολιτικούς ή κόμματα ή παράγοντες του υπουργείου, ενώ θα δώσει ένα «χείμαρρο» εγγράφων και ντοκουμέντων που αφορούν στις υποθέσεις αυτές, στην ελληνική Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ζητήσει να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε στην περίπτωση των εταιρειών ATLAS και RHEINMETTAL DEFENCE ELECTRONIC με απαίτηση να αποζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο με το ποσό των 62 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, η καγκελαρία σαφώς θορυβημένη για το τι μέλλει γενέσθαι έχει επιδοθεί σε καταιγισμό σκληρών δηλώσεων εις βάρος του Έλληνα υπουργού. Χαρακτηριστική είναι η συνέντευξη του αντικαγκελάριου της Γερμανίας στη γερμανική εφημερίδα Bild υπό τον τίτλο «ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ ασκεί κριτική στην επίθεση Καμμένου» και υπότιτλο «Ο επικεφαλής του SPD προς την κυβέρνηση της Ελλάδας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι». Ειδικότερα, ο συνεργάτης της κ. Μέρκελ θεωρεί ότι το ποτήρι ξεχείλισε και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά, φτάνει πια! Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι στον άλλον! Θέλουμε όλοι μια κοινή λύση και βοήθεια για την Ελλάδα. Και θέλουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ. Οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν αναλάβει για αυτό στο παρελθόν ρίσκο δισεκατομμυρίων ευρώ».
Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού ΚοινοβουλίουΜάρτιν Σουλτς, ο οποίος -με συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung- τόνισε ότι στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δεν δίστασε να του πει για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας πως «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον κ. Καμμένο». Όπως τονίζει χαρακτηριστικά «ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος».
Οι Γερμανοί είναι εχθροί μας
Από την πλευρά του, πάντως, ο κ. Καμμένος επιμένει ότι οι Γερμανοί είναι εχθροί της Ελλάδας. Άλλωστε, ο ίδιος σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Crash που κυκλοφορεί,παρατηρώντας τη συμπεριφορά των Γερμανών απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση, αποδίδει την επίθεση προς το πρόσωπο του σε πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά και στην προσπάθεια της καγκελαρίας να συγκαλύψει περίεργες υποθέσεις.
«Η Μέρκελ προστατεύει τον Χριστοφοράκο και τη Siemens. Είναι αυτή η οποία ξέρει πως οι πολεμικές βιομηχανίες της Γερμανίας πληρώνουν Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς. Οι εταιρείες αυτές έχουν καταδικαστεί στη Γερμανία για δωροδοκία. Ο νόμος στη Γερμανία λέει ότι όταν υπάρχει δωροδοκία και αποδειχθεί, η σύμβαση είναι όλη ουδέποτε υπογραφείσα. Εάν νομίζουν ότι εγώ δεν θα διεκδικήσω αυτά τα χρήματα προς όφελος του ελληνικού κράτους κάνουν λάθος» υποστηρίζει στη συνέντευξη του στο περιοδικό.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top