"Το ελληνικό ποδόσφαιρο διέπεται από ένα σαθρό νομικό σύστημα"
Στο απροχώρητο φαίνεται ότι έχει φτάσει η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε πολύ δυναμικά μέτρα, ακόμη και στην απαγόρευση των ομάδων να παίζουν στο εξωτερικό.
«Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου, αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει», επισήμανε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Αθλητισμού.
«Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο. Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους», τόνισε.
Επίσης, επανέλαβε ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν επαρκεί για να καταπολεμηθεί η βία, λέγοντας συγκεκριμένα:
«Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει. Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top