Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ 4 F-16 ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΜΙΛΙΩΝ!
Από τη Μυτιλήνη και τη Χίο, ως την Κω και την Ρόδο ο Τούρκος Α/ΓΕΑ Ali Ozturk, στις 17 Φεβρουαρίου 201, παραβίασε σωρηδόν με 4 -F-16 τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας, που είναι δέκα μίλια εθνικής κυριαρχίας στον αέρα, γύρω από κάθε νησί και στεριά μας!

Οι Τούρκοι μάλιστα έδωσαν στην δημοσιότητα, σε βίντεο, όλη την επιχείρηση παραβίασης για πρώτη φορά, νιώθοντας πως είναι σε τόσο "πλεονεκτική θέση" πια που δεν φοβούνται τίποτα, ώστε η πρόκληση είναι πλέον διπλή και βαρύτατη! Και μάλιστα πρόκληση κορυφής, όχι από κάποιο επιπόλαιο πιλότο, αλλά από τον ίδιο Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας!
Και πρέπει να αναμένουμε εξίσου βαριά ελληνική απάντηση!

Οι Τούρκοι δεν αναγνωρίζουν τον εναέριο χώρο μας των δέκα μιλίων, πέρα από το όριο των έξι μιλίων, που είναι τα χωρικά μας ύδατα!
Στο τέλος, όπως λέει και ο Άγιος Παΐσιος, θα μας αναγκάσουν να τα πάμε όλα στα δέκα ή τα 12 και θα ανάψει η λαμπάδα μας στην Πόλη!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top