Ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, στέλεχος του ΔΝΤ, που έφερε ο Γιωργάκης το 2010, παραμένει ακλόνητος στη θέση του με όλες τις Κυβερνήσεις, παρά τις δημόσιες καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά για μεθοδευμένη, πλασματική διόγκωση του Ελλείμματος 2009 στο15,4% (από μονοψήφιο που ήταν κανονικά), χάρη στο οποίο μας έβαλαν εσπευσμένα στη χειρουργική κλίνη του ΔΝΤ, κόβοντας μισθούς, συντάξεις, Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρια, όνειρα, ζωή και ελπίδα!
Χάρη στο οποίο κατέστρεψαν την ίδια την Ελλάδα!

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΣΤΑΤ ΣΤΟ EUROGROUP
Αντί λοιπόν μια Αντιμνημονιακή Κυβέρνηση που ωρυόταν κατά του Μνημονίου και του πλασματικού Ελλείμματος και του ΔΝΤ, να απολύσει αμέσως τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ (μέχρι τουλάχιστον να αποφανθεί η Δικαιοσύνη), δεσμεύτηκε με το προχθεσινό e-mail Βαρουφάκη στο Eurogroup, να τον διατηρήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο (τουλάχιστον) ακλόνητο στη θέση του! Κάτι που αποτελεί ΠΡΟΚΛΗΣΗ κατά όλων των Ελλήνων και της προδομένης αυτής χώρας...

Ιδού η παράγραφος "ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ" των ελληνικών δεσμεύσεων, στη 2η υποπαράγραφο:

"Στατιστική - Η ελληνική κυβέρνηση επαναβεβαιώνει την ετοιμότητά της να:
... Εγγυηθεί τη διαφάνεια και την ορθότητα της διαδικασίας διορισμού του Προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) το Σεπτέμβριο 2015, σε συνεργασία με την Eurostat"!

ΝΤΡΟΠΗ!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top