Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας μπήκε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την κριτική και τα σχόλια του στην χθεσινοβραδινή εκπομπή.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, έβγαλε ανακοίνωση για τη «χυδαιότητα» όπως τη χαρακτήρισε του κ. Λαζόπουλου.

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.
Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.
Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;
Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Ο Λάκης Λαζόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι δέχεται και απειλές, λέγοντα ςότι δεν φοβάται και πως κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια ενώ ανέφερε ως παράδειγμα την τραγωδία του Norman Atlantic για να σημειώσει ότι μετά από αυτό που είδε ότι πέρασαν οι άνθρωποι (οι επιβάτες του πλοίου), κατάλαβε ότι αυτά που περνά εκείνος δεν είναι τίποτα και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει.

Σε tweet του ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε μετά την αναφορά του Λαζοπουλου στο ρόλο του ως βουλευτή στην υπόθεση των εξοπλιστικών: "Με αυτό τον γελοίο θα τα πούμε αύριο".

Τι είπε ο ηθοποιός

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ο κ. Λαζόπουλος υποστήριξε ότι «αν κάποτε βρεθούν πραγματικοί εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα, Αδωνις, Πλεύρης κ.λπ. θα μπουν φυλακή». Υπενθύμισε ακόμη ύποπτες, όπως τις χαρακτήρισε, επερωτήσεις που έκανε στη Βουλή για τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα Super Puma ο κ. Γεωργιάδης.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι δεν έκανε κανένα μοντάζ στο περιβόητο βίντεο με την συνομιλία του Παύλου Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, αλλά «απλώς καθάρισε τον ήχο και δυνάμωσε το διάλογο».

«Εγώ καθάρισα τον ήχο. Δυνάμωσα τον διάλογο για να καταλαβαίνουν. Δεν τα μοίρασα εγώ, δεν πείραξα καμία φράση. Δεν έκοψα καμία φράση. Εγώ το έδωσα στον Χαϊκάλη και όταν με ρώτησε ο Παπαδάκης, τι να πω; δεν ξέρω; Αφού ξέρω... Να κάνω τον μαλ....;» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top