Προσέξτε τα ονόματα με κίτρινο (είμαστε στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν το καθεστώς Ααρών Αβούρι - Σημίτη, θέριευε και μας κυβερνά ακόμα). Όταν τα καθάρματα που υποστήριζαν την σφαγή της Σερβίας, είναι τα ίδια που κατηγορούν τον "κακό Πούτιν" και κάνουν την πάπια για τα νεοταξίτικα ναζιστικά βαμπίρ του Κιέβου, βγάζουν όμως αφρούς και για τους εδώ υποστηρικτές της Ρωσίας (αφού μέσα σε αυτούς είναι και η Χ.Α.)...οι ίδιοι που πρωτοστατούσαν για την απαλοιφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, οι ίδιοι που έβριζαν τον μακαριστό Χριστόδουλο, οι ίδιοι που ήθελαν να ξαναγραφτεί η ιστορία στα σχολεία (και το πέτυχαν) Πράγματι το βαθύ παρακράτος...

Όταν ένας πυρήνας πρακτόρων ανθελλήνων προσπαθεί να αποδομήσει και να δικαιολογήσει νεοταξικά εγκλήματα πρώτοι πρώτοι εκδηλώνεται ο κλειστός πυρήνας τους. Η Αμερικανική οργάνωση αυτή πρεσβεύει τα συμφέροντα του Αμερικανοεβραϊκου ελευθεροτεκτονικού λόμπυ με στόχο την παντοκρατορία και την καταστροφή κάθε αντίστασης.
Συλλέκτης υπογράφων ο παρακρατικός ΜΒ και εκ των πρώτων υπογράφων τα ανθελληνικά υποκείμενα του εν λόγω λομπυ. Ο ΜΒ διετελεσε δεξι χερι του Στεφανου Μανου. Ολοι οι συνεργατες του τοκογλυφικου διεθνιστικού τοκογλυφικου παρακρατους μαζι.
Τασος Αβραντινης Δραση - Ποταμι
Ανδρέας Ανδριανοπουλος
Γρηγορης Βαλλιανατος - Φιλελευθερη Συμαμχια
Μανωλης Βασιλακης Δραση -Αthens Review of Books, Athens Voice
Παναγιωτης Δημητράς - 
Παρατηρητήριο, Φιλελεύθερη Συμμαχια
Νικος Δημου Δραση, LifO
Σταύρος Θεοδωράκης -Ποταμι, Mega
Ηλιας Καννελης, ΔΟΛ, AthenS Review of Books, Book Journal
Στέφανος Μάνος - Allatini - Trilateral Commision Ρότσιλντ Δράση
κλπ
Αυτος ειναι ο ΣΚΛΗΡΟΣ πυρηνας του παρακρατους.
Και οι συν αυτοις βεβαίως
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top