Το αδιαχώρητο επικράτησε απόψε στο Patra Palace, στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στην Αχαϊα Νίκου Νικολόπουλου.

Η ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων και ο χώρος υποδοχής μπροστά στην κεντρική είσοδο αποδείχθηκαν ανεπαρκείς για να χωρέσουν τους οπαδούς του αχαιού πολιτικού, ενώ με χειροκροτήματα διέκοπταν κάθε τόσο την δυναμική ομιλία του.

Ο κ. Νικολόπουλος έκανε λόγο για "Κυριακή απελευθέρωσης" λέγοντας παράλληλα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποτελούν την εγγύηση για τους Έλληνες στην επόμενη Κυβέρνηση.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εκτόξευσε τα βέλη του και με αφορμή την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, που αποσκοπούσε, όπως είπε, στην τρομοκράτηση των πολιτών.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίοδο της υπουργοποίησής του και της άμεσης παραίτησής του από τη θέση. Λέγοντας ότι παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε να κάνει... άλλα από αυτά που υποσχέθηκε ο ίδιος και η ΝΔ προεκλογικά.

"Δεσμευτήκαμε ότι θα ενισχύσουμε τις συντάξεις και θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους αλλά στο υπουργείο διαπίστωσα ότι με καλούσαν να κόψω συντάξεις και να στείλω κόσμο στην ανεργία. Δεν θα το έκανα ποτέ στους συμπολίτες μου. Προτίμησα να παραιτηθώ" είπε καταχειροκροτούμενος ο κ. Νικολόπουλος.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην αφήσουν ούτε στιγμή να πάει χαμένη μέχρι και την Κυριακή. Και ζήτησε να μη χαθεί ούτε μια ψήφος. Τονίζοντας επιπλέον πως οι ΑΝ.ΕΛ. είναι ο χώρος των Νεοδημοκρατών που νιώθουν ξένοι στην πολιτική που η ΝΔ του κ. Σαμαρά ακολουθεί. Υπενθυμίζοντας ότι ο ιδρυτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής έβαλε τη χώρα σε μια Ευρώπη ίσων, διατηρώντας την εθνική αξιοπρέπεια και εξασφαλίζοντας το μέλλον των Ελλήνων, ενώ, αντιθέτως, σήμερα, όπως είπε, η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλησε να υποθηκεύσει τη χώρα.

Συγκίνηση προκάλεσε όταν έκανε αναφορά και στην 25ετη προσωπική του διαδρομή στην πολιτική, υπογραμμίζοντας το αίσθημα αγάπης, φιλίας και αμεσότητας που αισθάνεται όλα αυτά τα χρόνια με τους Αχαιούς που αγωνίζονται για κοινούς στόχους και για κοινά οράματα για την περιοχή.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όταν, τον Ιούλιο του 2012, παραιτήθηκα από την κυβέρνηση Σαμαρά ακόμα και άνθρωποι που με γνωρίζουν από μικρό παιδί, νόμισαν ότι η απόφασή μου ήταν αδικαιολόγητη, βιαστική ή υποκινούμενη από προσωπικά ή άλλα, πιο. υπόγεια συμφέροντα.

Λίγοι πίστεψαν όσα δημόσια είπα: Ότι ο Σαμαράς δεν θα έκανε επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και ότι η ΝΔ, που ψηφίστηκε με «σημαία» της την παύση της λιτότητας, ήταν δέσμια μίας ηγετικής ομάδας που νοιαζόταν μόνο για την εξουσία, ξεπουλώντας την ιστορία, τις αξίες και τον λαό της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η στάση μου έφερε όλο το σύστημα απέναντί μου. Λοιδορήθηκα, συκοφαντήθηκα, απειλήθηκα. Τίποτα δεν με «άγγιξε», όμως. Τίποτα μεμπτό δεν βρέθηκε για μένα, παρά το γεγονός πως πολλοί προσπάθησαν να με εξοντώσουν πολιτικά.

Άντεξα. Έμεινα όρθιος. Υπερασπίστηκα την αλήθεια, τους πολίτες που με ψήφισαν και μαζί, όλους τους πολίτες που πίστεψαν ότι οι μέρες της σκληρής λιτότητας έπρεπε να τελειώσουν.

Σήμερα, μετά από 2,5 περίπου χρόνια, όλοι ξέρετε ότι έλεγα αλήθεια. Και όλοι μπορείτε να καταλάβετε πως τα διάφορα σενάρια που δημιουργήθηκαν γύρω από μένα και την παραίτησή μου, ήσαν ανυπόστατα.

Η αλήθεια, ήταν και είναι μία:Εγώ δεν πέρασα στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο γιατί ήμουν πάντοτε στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο!Ο Σαμαράς άλλαξε στρατόπεδο και μαζί, μετάλλαξε τη ΝΔ σε πολιτικό παραμάγαζο της τρόικας και των μεγαλοσυμφερόντων!

Τώρα πια τα ξέρετε όλα...

Βλέπετε, στα δυόμισι χρόνια που πέρασαν, όλοι... ξαναγνωριστήκαμε.Και θα... ξαναγνωριστούμε σύντομα και πάλι. Στην επόμενη Βουλή.

Εκεί που με την θέληση του Θεού και την δική σας εμπιστοσύνη, θα βρεθώ. Για να διεκδικήσω, μαζί με τον Πάνο Καμμένο και την εκλογική συμμαχία των ΑΝΕΛ, όσα στέρησαν από τον λαό: Πραγματική δημοκρατία και αξιοπρέπεια!

Και επίσης, να βγάλουμε την «θηλιά» που έβαλαν στον λαιμό κάθε πολίτη, να σταματήσουμε το πάρτι της διαφθοράς που ακόμα συνεχίζεται, να μάθουμε ποιοι και γιατί έφεραν τα μνημόνια, αλλά και ποιοι έγιναν πλουσιότεροι στα χρόνια της τρόικας. Επιτέλους, να στείλουμε τα λαμόγια στην φυλακή και να επιστρέψουμε τον κλεμμένο πλούτο στους πραγματικούς ιδιοκτήτες του: Τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Και έχετε τον λόγο μου: Όλα αυτά θα τα κάνουμε.Διαφορετικά, δεν θα μας αντέξει. καμία κυβέρνηση και κανένας κυβερνήτης!

Φίλες και φίλοι,

Στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα για την ελπίδα.

Ξέρετε ότι ποτέ δεν υπήρξα το «καλό παιδί των μεγάλων αφεντικών». Χρήσιμος για την πατρίδα και τον λαό ήθελα πάντοτε να είμαι, τίποτα άλλο.

Και τώρα, μας δίνεται μία ευκαιρία.

Τώρα που ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο βυθίζονται, οι ΑΝΕΛ αποτελούν τη μόνη δύναμη που μπορεί να στηρίξει τις ελπίδες των φιλελεύθερων πολιτών σε μία αυριανή συμμαχική κυβέρνηση.

Η ψήφος των Νεοδημοκρατών στην μεταλλαγμένη ΝΔ του Σαμαρά, ούτε χρειάζεται, ούτε και αξίζει. Γιατί οι Νεοδημοκράτες δεν πρέπει να προσφέρουν κανένα «σωσίβιο» στον Σαμαρά. Και γιατί, είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται...

Στο χέρι των κεντροδεξιών πολιτών είναι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος.

Η αυτοδυναμία μπορεί να δημιουργήσει ένα ακόμα αλαζονικό κόμμα εξουσίας ή να επιτρέψει στις ακραίες και άφρονες συνιστώσες του να. αλωνίζουν. Ή να γίνουμε μάρτυρες μίας ακόμα οβιδιακής μεταμόρφωσης και από τον «ΣΥΡΙΖΑ του αντιμνημονίου» να περάσουμε στον «ΣΥΡΙΖΑ του μνημονίου».

Δεν το θέλω και είμαι βέβαιος ότι δεν το θέλετε.

Στηρίξτε λοιπόν τους ΑΝΕΛ.

Τη δύναμη που θα συμβάλλει να μην κυβερνηθεί ο τόπος. μονόπαντα ή αντίθετα με την εντολή του λαού. Τη δύναμη που θα υπερασπιστεί τα εθνικά ιδεώδη, την επιχειρηματικότητα, την ιδιοκτησία.

Κοινός στόχος όλων των Ελλήνων είναι να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Όλοι μαζί!

Και αυτό θα κάνουμε από τις 26 Ιανουαρίου.

Δώστε μου δύναμη να αγωνιστώ.Εμπιστευτείτε μου την ψήφο σας.

Για να ξεπλύνουμε τις «αμαρτίες» της γενιάς μας.Για να δικαιώσουμε τις αξίες της φιλελεύθερης ψυχής μας!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top