Δεκτή έκανε την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για να είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια της Κέρκυρας η Άντζελα Γκερέκου, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την… μεταγραφή της από τη Χαριλάου Τρικούπη στη Συγγρού.

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε:

«Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση σε έναν κοινό αγώνα, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα.

Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας».

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το vima.gr, ο επί σειρά ετών βουλευτής Αττικής, αρχικά με το ΠαΣοΚ και στην τελευταία Βουλή με τη ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη ΝΔ ώστε να δώσει την εκλογική μάχη συντασσόμενος με τον κ. Σαμαρά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, ο κ. Οικονόμου, να μην είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, αλλά να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μάλιστα σε εκλόγιμη θέση.


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top