Ο κ. Σαμαρας, διαπιστώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα χάσει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά που θα υπερβεί τις πέντε ποσοστιαίες μονάδες, έχει χάσει τα λογικά του και με κάλπικες υποσχέσεις προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες, ώστε να κλείσει η ψαλίδα της ήττας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, το δικομματικό κατεστημένο έχει χάσει τον ύπνο του, στην ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ), σηματοδοτώντας την έναρξη πάταξης της διαφθοράς και απόδοσης ποινικών ευθυνών σε αυτούς που εγκλημάτησαν κατά της εθνικής οικονομίας και έβαλαν τον ελληνικό λαό στο λάκκο των μνημονίων.

Ο κ. Σαμαράς και οι εγκάθετοι του δικομματικού καθεστώτος, με ασύστολα και συνειδητά ψεύδη προσπαθούν να παραπλανήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους, για να τους κλέψουν την ψήφο στις κρισιμότατες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Ο υπ’ ατμόν πρωθυπουργός με τη συνδρομή των πρετεντέριδων και του θέμου, συνεχίζουν το γνωστό παραμύθι ότι ο Σαμαράς με το Βενιζέλο, έβγαλαν την Ελλάδα από το βάλτο, τα “μνημόνια φεύγουν και καλύτερες μέρες έρχονται”, “το φως στο τούνελ φάνηκε”, “πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα”, “σύντομα βγαίνουμε στις αγορές”, “ξένες επενδύσεις έρχονται” και γενικότερα σκαρφίζονται οποιαδήποτε ψευδέστατη σοφιστία, για την εξαπάτηση των πολιτών και την υφαρπαγή της ψήφου τους. Το θράσος των σφουγγοκωλάριων του δικομματικού συστήματος εξουσίας, έχει υπερβεί τα όρια και είναι πασιφανές ότι θεωρούν τις κρατικές καρέκλες ιδιοκτησία τους.
Ας λάβουν υπόψη τους οι ψηφοφόροι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ότι, καρεκλοκατακτητές της εξουσίας σαν τους Στουρνάρα, Χαρδούβελη και σία, διατυμπανίζουν πως ανήκουν στις προοδευτικές κεντροαριστερές δυνάμεις και αγωνίζονται για τα δικαιώματα των φτωχών και των αδυνάτων. Κεντροαριστερές δυνάμεις, με παραμάσχαλα την καρέκλα της εξουσίας, με δις ευρώ καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού, με βίλες σε κυριλέ προάστια, με πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, με σαλέ στην Ελβετία, με κότερα, κ.ά., αποτελούν προσβολή του δημόσιου αισθήματος. Οι κύριοι αυτοί με το προοδευτιλίκι, κοροϊδεύουν ενορχηστρωμένα τους αδαείς πολίτες, κλέβουν την ψήφο τους, ζουν πλουσιοπάροχα, οι καταθέσεις τους σε ξένες τράπεζες υπερβαίνουν τα 400 δις ευρώ και σε μας τους ιθαγενείς άφησαν πεσκέσι τα μνημόνια και το δυσβάστακτο δημόσιο χρέος των 560 δις ευρώ. Αυτοί οι κύριοι, με την προβιά του προοδευτικού και του αριστερού επαναστάτη, ευθύνονται για το σημερινό δημοσιονομικό αδιέξοδο και την υποταγή της χώρας στο βούρδουλα των μνημονίων.
Οι δήμιοι του ελληνικού λαού πρέπει να λογοδοτήσουν. Οι ψευτοεπαναστάτες με τους παχυλούς μισθούς, τις βίλες με τις κλειστές πισίνες και τις καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, έχουν την αναίδεια να ισχυρίζονται ότι τα μνημόνια είναι το φάρμακο που ανέστησε την ελληνική οικονομία. Τρίζουν τα κόκκαλα του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη. Οι κατεργάρηδες με τις γεμάτες τσέπες ψευδολογούν ασύστολα. Ως γνωστό, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης κουρεύτηκε δύο φορές, τον Φεβρουάριο και τον Δεκέμβριο του 2012, συντελώντας στη μείωσή του κατά 138 δις ευρώ. Γιατί το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης από 270 δις τον Φεβρουάριο του 2012, εκτοξεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2014 σε 409 δις ευρώ; Το δημόσιο χρέος αυξάνει με αχαλίνωτους ρυθμούς και ο κ. Σαμαράς μιλάει για success story; Το κολοσσιαίο δημόσιο χρέος, που δημιούργησε η δικομματική συμμορία, είναι ο λάκκος που άνοιξαν οι νεκροθάφτες του συστήματος. Και πως θα γλιτώσουμε από τους δικομματικούς παρακεντέδες; Η απάντηση είναι αυτονόητη. Στις 25 Ιανουαρίου του 2015, να πετάξουμε στον αποτεφρωτήρα τους σκελετούς του δικομματικού καθεστώτος.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top