Ο παρουσιαστής μια σατιρικής εκπομπής στην Ιταλία “Striscia la Notizia”, Ezio Greggio τώρα πια με αλβανική υπηκοότητα.

Ο Ιταλός ηθοποιός γνωστός από την εκπομπή “Striscia la Notizia”, ο Ezio Greggio, έλαβε από τον Αλβανό Πρόεδρο Μπουγιάρ Νισάνη την αλβανική υπηκοότητα.

Κατά το μήνα Νοέμβριο του 2014, ο παρουσιαστής τιμήθηκε με το βραβείο της Αναγνώρισης για την προβολή των κινηματογραφικών αξιών στην Αλβανία με στόχο τις ξένες παραγωγές που ενδιαφέρονται για την εκμετάλλευση των φυσικών ομορφιών και των αλβανικών στούντιο.

Σχόλιο Πελασγού Κορυτσάς:Δεν μπορεί να δικαιολογήσει πραγματικά κανένας μια τέτοια απόφαση. Γιατί ένας κωμικός «κάποτε καραγκιόζης σε αυλές βασιλιάδων» για όσα δεν έχει προσφέρει στην Αλβανία να του δίνουν στα γρήγορα την αλβανική υπηκοότητα, ενώ στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο που ζητά για χρόνια την αλβανική εθνικότητα και έχει προσφέρει σίγουρα πολύ περισσότερα από τον Ιταλό ηθοποιό και πολλούς αλβανούς ψευδοπατριώτες, να του αρνούνται την υπηκοότητα. (Μετά ζητάνε και τα δικαιώματα των Αλβανών στην Ελλάδα σχετικά με την υπηκοότητα).

Υπάρχουν πολλές ερμηνείες σχετικά μ’ αυτό αλλά αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι πως στην χώρα αυτή εκτιμάται ο κανένας και όχι αυτός που πραγματικά προσφέρει και φυσικά κυρίως αυτός που εξυπηρετεί τα κατώτερα κοινωνικά και πολιτικά συμφέροντα. Αυτό καθρεπτίζει και το πολύ χαμηλό επίπεδο και γεμάτο κακία της πολιτικής και της κοινωνίας στην Αλβανία και φυσικά το χαμηλό επίπεδο σε όλες της διαστάσεις της ζωής αυτού του λαού.


Πηγή: Πελασγός Κορυτσάς


πηγή: www.himara.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top