Σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότη­τας του, ως βουλευτή, με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αχαΐα, προχώ­ρησε χθες ο πρώην βουλευτής, Θεόφιλος Βασιλείου.

Η υποψηφιότητα του κ. Βασιλείου, όπως έγραψε χθες η «Π.Γ» κλείδωσε μετά από συνάντηση του Αχαιού πολιτικού με τον πρόεδρο του κόμματος. Π. Καμμένο, μετά την τρίτη ψηφοφορία στη Βουλή για Πρό­εδρο της Δημοκρατίας. Στην ανακοίνωση του, ο κ. Βασιλείου ανα­φέρει: «Οι ραγδαίες και αναμενόμενες πο­λιτικές εξελίξεις οδήγησαν στις πρόωρες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου ολοκλή­ρωσε το καταστροφικό έργο των μνημονίων, που άρχισε ο Γιώργος Παπανδρέου, εδώ και τέσσερα χρόνια.
Χάθηκε η εθνική μας κυριαρχία, επεκτά­θηκε σε κάθε πτυχή της ζωής μας η κατοχή της τρόικα, διαλύθηκε ο κοινωνικός ιστός, καταστράφηκε η δημιουργική μεσοαστική τάξη, η ανεργία έπνιξε στην πείνα και στη δυστυχία εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, πάνω από 300.000 νέα παιδιά (κυρίως επι­στήμονες) έφυγαν διωγμένα στο εξωτερικό, οι φόροι δεν αντέχονται πλέον από κανέναν, οι τραπεζίτες καλά κρατούν και ακόμη προχθές, όπως πάντα, ο περίφημος Γερμα­νός Υπουργός Οικονομικών κύριος Σόϊμπλε μας κουνάει το δάχτυλο. Οι ηγέτες της Ευρωζώνης και του Δ.Ν.Τ.. μόλις πρόσφατα τράβηξαν το χαλί στο κυ­βερνητικό δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου. παρά τις δεσμεύσεις τους τον Νοέμβριο του 2012 και παρά το στίψιμο της ελληνικής κοινω­νίας. απαιτούν νέες θυσίες κάνοντας την πατρίδα μας το μεγαλύτερο οικονομικό πει­ραματόζωο, παρά τις κατά καιρούς αναγνω­ρίσεις τους. ότι εφάρμοσαν λανθασμένες οικονομικές συνταγές. Και όμως υπάρχει ελπίδα. Ο λαός μας στις επερχόμενες εκλογές θα δείξει τη διέξοδο.
Σ' αυτή την προσπάθεια θεώρησα, πως έχω καθήκον να συμμετάσχω. Έτσι. απάν­τησα θετικά στην πρόσκληση, που μου έκανε ο κ. Πάνος Κομμένος, να είμαι εκ των υποψηφίων στο Ψηφοδέλτιο του Νο­μού Αχαΐας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Έχω εδραιωμένη την πεποίθηση, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, κίνημα καθαρά πατριωτικό και συνάμα μεταρρυθμιστικό, μπορούν να εγγυηθούν την σταθερότητα στις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις και γι' αυτό καλώ τους Αχαιούς συμπολίτες μας. να πυκνώσουν τις τάξεις τους και να δηλώ­σουν έμπρακτα τη στήριξή τους. Μαζί με τις ευχές μου για ελπιδοφόρα και δημιουργική καινούρια χρονιά, εύχο­μαι στις εκλογές αυτές, οι συμπολίτες μας. να επιλέξουν με καθαρή κρίση, έξω από δι­λήμματα και πανικό, το δικό τους συμφέρον και το συμφέρον της πατρίδας μας. Στις Δη­μοκρατίες. άλλωστε δεν υπάρχουν αδιέ­ξοδα».
ΠΗΓΗ: Η ΓΝΩΜΗ

 


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top