Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου για τη συμμετοχή του Φώτη Χ. Μακρή στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των ΑΝΕΛ

Με πρόταση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Φ. Μακρής στον εκλογικό στίβο

Χαιρετίζω την επιλογή του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ε.τ. Φώτη Χ. Μακρή, να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» (ΑΝΕΛ), μετά από εισήγηση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Ο συμβολισμός είναι σημαντικός και έχει σπουδαίο περιεχόμενο μα και πολλούς αποδέκτες.

Η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο προπύργιο καταφυγής των αδυνάτων αλλά και η θεσμική παρέμβαση της πολιτείας, για την τιμωρία όλων εκείνων που έβλαψαν την πατρίδα και το λαό…

Η εκλογική αναμέτρηση δεν είναι των κομμάτων….

Σε 17 μέρες αναμετράται το Έθνος με τους εκπροσώπους των ξένων δυναστών – δανειστών.

Ο Φ. Μακρής υπηρέτησε ευόρκως τον τρίτο πυλώνα της Δημοκρατίας - την Δικαιοσύνη- και απέδειξε ότι «δεν γνωρίζει» πρόσωπα, πορτοφόλια και χρώματα, αλλά μόνο το δίκαιο και το νόμιμο».

Ο Φ. Μακρής γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο Ηλείας, δικηγόρησε στην Αθήνα και επί 40 χρόνια υπήρξε άριστος Εισαγγελικός λειτουργός.

Οι τιμητικές αναθέσεις, που του έγιναν από την πολιτεία, χαρακτηρίζουν τη διαδρομή αλλά και το ήθος του ανδρός, με πιο χαρακτηριστικές τις εξής: Διευθύνων Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, καθηγητής εθνικής σχολής Δικαστών, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, και σύμβουλος Εθνικού Συντονιστή κατά της διαφθοράς.

Ο Φώτης Μακρής έγραψε νομικά βιβλία και πολλές νομικές μελέτες και έζησε οικογενειακώς για πολλά χρόνια στην Πάτρα.

Όσοι συστρατευθήκαμε με τους ΑΝΕΛ αλλά και όσοι επιστρατεύτηκαν σε αυτό τον ιερό αγώνα, ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε «υπέρ πίστεως και πατρίδος», για την ιστορία μας, για την ελευθερία μας, για τις καλύτερες μέρες που μας αξίζουν.

Δεν υπάρχει θέση ούτε για αποχή, ούτε για λάθος…

Γιατί αν εξαπατηθούμε και αυτή τη φορά, τότε γινόμαστε άθελά μας συνεργοί στην απάτη.

Ο Ελληνικός καλείται να επιλέξει ο λαός. Ποια ζωή θέλει για το έθνος του.

Μια ζωή δουλοπάροικου στους ξένους δανειστές; Μια ζωή χωρίς ούτε καν κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα; Τον κόσμο της διχόνοιας και της εθελοδουλίας; 
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», στον πολιτικό και εκλογικό συνασπισμό που συμπράττει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, δεσμεύονται να αγωνιστούν ασυμβίβαστα για μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, για μια Ελλάδα στην οποία οι Έλληνες θα κάνουν κουμάντο και για τούτο οι ΑΝΕΛ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ καλό.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top