Αυτό και αν είναι αίσχος και πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς, πότε μα πότε επιτέλους θα αποδοθεί δικαιοσύνη ειδικά στο θέμα της θέρμανσης, με τόσα και τόσα θύματα κάθε χρόνο. Τα αναίσχυντα όμως τομάρια της ΔΕΗ έφτασαν στο σημείο να ρίχνουν το φταίξιμό μέχρι και στις ίδιες τις γριούλες που κάηκαν!!!

Για την πρώτη γυναίκα, την 95χρονη Ε. Σοφού από τα Βασιλικά της Λέσβου που καταπλακώθηκε από την στέγη του σπιτιού της και απανθρακώθηκε σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από ηλεκτρικό σώμα, υποστηρίζει ότι ουδέποτε έγινε διακοπή της παροχής λόγω χρέους καθώς δεν είχε οφειλές. Στην δική της την περίπτωση φταίνε καθαρά άλλωστε ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και η κατάντια που έχουν προκαλέσει σε αυτή την χώρα, μεταξύ άλλων και με το πετρέλαιο θέρμανσης!

Για τη δεύτερη, όμως, την 75χρονη Ανθούλα Αλετρά από το Κεράμι που υπέκυψε των τραυμάτων της στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, η ΔΕΗ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι της είχε κοπεί η το ρεύμα από τον Αύγουστο του 2013 αφού δεν εξυπηρετήθηκε ο διακανονισμός που είχε υπογραφεί για προηγούμενη οφειλή της άτυχης γυναίκας, ρίχνοντας όμως την ευθύνη για ό,τι συνέβη στη γυναίκα επειδή «δεν εντάχθηκε στο Κοινωνικό Οικονομικό Τιμολόγιο, στους δικαιούχους του οποίου δεν αποκόπτεται η παροχή ρεύματος, ακόμη και εάν έχουν απλήρωτους λογαριασμούς».

Σημειώνεται ότι η 75χρονη πέθανε από τα εγκαύματα που της προκάλεσε η πυρκαγιά από το μαγκάλι με το οποίο προσπαθούσε να ζεσταθεί λόγω ψύχους, ενώ σημειώνεται ότι εξαιτίας σόμπας αλογόνου απανθρακώθηκε χθες στο Άργος άλλη μία ηλικιωμένη...

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top