Παρά τις πατριωτικές εξαγγελίες της ΝΔ η οποία θυμήθηκε τώρα στα δύσκολα και την θρησκεία αλλά και τους αγώνες των παππούδων μας κατά του κομμουνισμού, δια στόματος Βορίδη, οι πράξεις άλλα δείχνουν. 
Επί διακυβερνήσεως της σε αγαστή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, γιατί τώρα προέκυψαν και άλλα, «νομιμοποίησε» 50.000 λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνους Αφροασιάτες, οι οποίοι εκτός από τον Εθνικό Κορμό θα αλλοιώσουν και το εκλογικό αποτέλεσμα πολύ πιθανόν σε βάρος της ίδιας της ΝΔ η οποία τους νομιμοποίησε. 

Η ανάγκη των φιλελεύθερων κοσμοπολιτών πολιτικών να υπακούσουν στα κελεύσματα της Νέας Τάξης τους οδηγεί σε πράξεις οι οποίες είναι αντίθετες ακόμα και στα δικά τους συμφέροντα. Δικαιούνται όμως να αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα σε βάρος του ελληνικού λαού δίνοντας το δικαίωμα σε χιλιάδες αλλοεθνείς να ψηφίζουν κάποιους για τα δικά τους συμφέροντα τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά των Ελλήνων; Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η φιλελεύθερη Δεξιά και η διεθνιστική Αριστερά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και κάποτε θα πρέπει, ψηφίζοντας, να αλλάξουμε την μοίρα της χώρας μας προς το καλύτερο....

ΠΗΓΗ www.axisradio.gr/50-000-nei-alla-ochi-ellines-psifofori/ © www.axisradio.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top