Ραγδαίες οι δικαστικές εξελίξεις της υπόθεσης.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Σούκουρης που φέρεται να πλησίασε την βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου προτείνοντάς της 3 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας καλείται να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του κακουργήματος της δωροδοκίας βουλευτή!

Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος θεωρεί ως "τετελεσμένη την πράξη" και ήδη κάλεσε τον Γ. Σούκουρη για παροχή εξηγήσεων την ερχόμενη Δευτέρα.

Βίντεο στα χέρια του εισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχικές ενδείξεις για την εμπλοκή Σούκουρη ενισχύθηκαν μετά τη σημερινή κατάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να προσκόμισε και βίντεο.

Από το επίμαχο υλικό φαίνεται να προκύπτει μια «βαθύτερη σχέση» του Γ.Σούκουρη με τη ΝΔ από αυτή που ισχυρίζονται εμπλεκόμενοι στην υπόθεση τις τελευταίες ημέρες.

To χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή άφησε να εννοηθεί ότι στέλεχος της ΝΔ επιχείρησε να δωροδοκήσει βουλευτή του κόμματός του με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσει για ΠτΔ.

Στην συνέχεια η κυρία Ξουλίδου σε τηλεοπτική της παρέμβαση αποκάλυψε ότι πρόκειται για τη βουλευτή εις την οποία αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος. Οι ισχυρισμοί αυτοί προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα, ενώ η κυρία Ξουλίδου έδωσε στη δημοσιότητα και όλους τους διαλόγους που είχε στο facebook με τον κ. Σούκουρη

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/529200/skaei-vomva-stin-ypothesi-soykoyri#ixzz3Kwv0Nkj5
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top