Ίδιος με εκείνον κατά της πρεσβείας της Γερμανίας τον Δεκέμβριο του 2013 ο τρόπος που έγινε το χτύπημα
- Υπό καταρρακτώδη βροχή χτύπησαν τα ξημερώματα την πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό
- Τρεις οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, πυροβόλησαν με καλάσνικοφ ο συνοδηγός και ένας που καθόταν στο πίσω κάθισμα
- Ανοιχτό να ήταν δυο οι μοτοσικλέτες που έδρασαν ως ομάδα υποστήριξης

Με τα δυο καλάσνικοφ, ταυτότητα της οργάνωσης ΟΛΑ (Ομάδα Λαικών Αγωνιστών) οι οποίοι είχαν χτυπήσει την οικία του Γερμανού πρέσβη το Δεκέμβριο του 2013 έγινε η επίθεση και στην ισραηλινή πρεσβεία σήμερα στις 03.15 τα ξημερώματα.
Πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα βρίσκεται η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, η τρομοκρατική οργάνωση που έχει αναλάβει τόσο την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη όσο και για εκείνη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού με ρουκετοβόλο RPG.
Στην επίθεση κατά του Γερμανού πρέσβη οι δράστες ήταν πέντε αλλά έφτασαν πεζή στο σημείο. Τώρα, χρησιμοποίησαν μηχανές και αυτοκίνητο και δεν αποκλείεται να ήταν πάλι πέντε, σε περίπτωση που υπήρχε στο αυτοκίνητο μόνο ο οδηγός.
Μια τρομοκρατική επίθεση που έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και μάλιστα υπό καταρρακτώδη βροχή. Οι πληροφορίες πολλές και για την ώρα συγκεχυμένες, με τα σενάρια για το πως έγινε η επίθεση να αλλάζουν συνεχώς.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική. Χρειάστηκαν 10 λεπτά για να γεμίσει το σημείο αστυνομικούς και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Άλλωστε, μετά τη βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Χαλάνδρι ο συναγερμός παρέμενε στο... κόκκινο.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως την ώρα που "έπεσαν" οι πυροβολισμοί έβρεχε καταρρακτωδώς. Η νεότερη εκτίμηση της Αντιτρομοκρατικής είναι πως οι δράστες πυροβόλησαν από το αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην επίθεση και πως η επίθεση έγινε με δυο Καλάσνικοφ και ήδη η Αντιτρομοκρατική έχει περισυλλέξει από το σημείο 54 κάλυκες. Δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, με τις σφαίρες να σπάνε παράθυρα και να σφηνώνονται στους τοίχους.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top