Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τα πρώτα δωμάτια απόδρασης και στην Πάτρα είναι γεγονός. Σε ένα ισόγειο χώρο 200 τ.μ επί της Σαρανταπόρου και Μπιζανίου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας ( πολύ κοντά στην διασταύρωση Κορίνθου, Κιλκίς και Σαρανταπόρου) λειτουργεί από χθες το THE CASE με τα δύο πρώτα θεματικά δωμάτια απόδρασης.
Τι είναι τα δωμάτια απόδρασης; Είναι ουσιαστικά ένα καινούργιο βιωματικό παιχνίδι διασκέδασης που απευθύνεται σε ομάδες παικτών όλων των ηλικιών. Μια παρέα δύο έως 5 ατόμων βρίσκονται κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο γεμάτο γρίφους, κλειδαριές και μυστήρια με βασικό σκοπό να φέρουν εις πέρας την αποστολή που θα τους ανατεθεί μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα των 60 λεπτών. Για να το καταφέρουν πρέπει να συνεργασθούν μεταξύ τους εξασκώντας την λογική τους, την παρατηρητικότητα τους και τις ερευνητικές τους ικανότητες.
Η επιτυχία της απόδρασης από το δωμάτιο δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση – ιδιαίτερα σε ομάδες των 2-3 ατόμων - μιας και η πιθανότητα επιτυχίας κυμαίνεται γύρω στο 35 με 40%.   Περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία των δωματίων απόδρασης του THE CASE,  όπως και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.thecase.gr  όπου μπορείτε να προχωρήσετε σε κράτηση για όποιο δωμάτιο θέλετε.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top