Καμία Διαπλοκή δεν θα ήταν όπως τη γνωρίζουμε, αν δεν υπήρχε ο Βενιζέλος. Η Διαπλοκή ήταν φτωχή, όταν ανέλαβε ο Βενιζέλος να τη βοηθήσει στον πλουτισμό της. Ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος στην ουσία "εξουδετέρωσε" το Σύνταγμα και δημιούργησε τις συνθήκες "εναγκαλισμού" του κράτους με τους διαπλεκόμενους. Μέχρι τότε δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, γιατί το Σύνταγμα ήταν αυστηρό και ο κόσμος εξαιρετικά καχύποπτος. Η αριστερή ρητορεία της πρώιμης Μεταπολίτευσης ήταν η επικρατούσα και υπήρχε καχυποψία στα "κολλητιλίκια" των πολιτικών με τους επιχειρηματίες. Αυτά τα άλλαξε ο Βενιζέλος. Ο Βενιζέλος "νομιμοποίησε" τη σχέση των χορηγών με τους πολιτικούς. Την επισημοποίησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ...Δικής του εμπνεύσεως ήταν ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών ...Επί των ημερών του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης "αποφασίστηκε" ότι η απιστία του υπαλλήλου προς την υπηρεσία θα ήταν ένα απλό πλημμέλημα.
Όποιοι άνθρωποι φύσει και θέσει μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ή να διευκολύνουν τους διαπλεκόμενους, εξασφάλιζαν προκαταβολικά την ασυλία τους. Πρώτα τους "διαβεβαίωσε" ο Βενιζέλος ότι δεν θα τιμωρηθούν και μετά άρχισαν όλοι να τα παίρνουν. Αν κάποτε καταγραφεί η ιστορία της διαφθοράς στην Ελλάδα, θα πρέπει να μιλάμε για "προ Βενιζέλου" εποχή και "μετά Βενιζέλου" εποχή. Ο άνθρωπος είναι πραγματικά "ορόσημο". Μιλάμε για προκαταβολική "αμνηστία" ενός προμελετημένου εγκλήματος, το οποίο ακόμα δεν είχε ξεκινήσει.
Ο "πολύς" Μπόμπολας ήταν ακόμα μικροκατασκευαστής βόθρων, όταν ο Βενιζέλος "απάλλασσε" προκαταβολικά όλους εκείνους, οι οποίοι θα τον έκαναν τα επόμενα χρόνια μεγιστάνα. Ο Κόκκαλης ακόμα "έζεχνε" φτώχεια ανατολικού μπλοκ και παρίστανε τον πλασιέ στους διαδρόμους του δημόσιου ΟΤΕ ...Ο Βενιζέλος τούς "έφτιαξε" όλους αυτούς. Αυτός, από τότε "οραματίστηκε" τους "νταβατζήδες" των δισεκατομμυρίων. Αυτός εφεύρε τον νόμο εκείνον, χάρη στον οποίο οι Άκηδες και οι Μαντέληδες γελάνε μπροστά στα μούτρα μας σαν εκατομμυριούχοι ...Ο νόμος εκείνος, που δεν επιτρέπει να αγγίζονται οι "κουφοί" πολιτικοί, οι οποίοι "χορεύουν" με τους "εκλεκτούς" εθνικούς μας εργολάβους.


Η Διαπλοκή έχει τη μορφή που σήμερα γνωρίζουμε —και πληρώνουμε με εθνική καταστροφή— εξαιτίας του Βενιζέλου. Στην Ελλάδα της "ζούγκλας" ισχύουν νόμοι και κανόνες, οι οποίοι δεν υπάρχουν ούτε στις αυθεντικές ζούγκλες. Γιατί; Γιατί η χώρα είχε μεν την τύχη να έχει ένα Σύνταγμα, αλλά δυστυχώς για αυτήν η Διαπλοκή είχε τη δική της τύχη να έχει έναν "συνταγματολόγο" Βενιζέλο. Στη συνέχεια η τύχη της δεύτερης έγινε η ατυχία της πρώτης. Σε μια χώρα δημοκρατική, η οποία διέθετε Σύνταγμα, κατόρθωσε ο γνωστός "συνταγματολόγος" και "θεσμοθέτησε" τη συνταγματική "ανισότητα". Θεσμοθετημένη ανισότητα είναι ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών. Παγκόσμιο Ρεκόρ είναι αυτό. Ρεκόρ του άθλιου και αγράμματου Βενιζέλου. Εξαιτίας ενός διεφθαρμένου κοιλιόδουλου, στην πατρίδα της Δημοκρατίας οι πολίτες χωρίστηκαν σε δύο "κατηγορίες" με τη συνταγματική "βούλα".
Όμως, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, χωρίς να "υπνωτιστεί" ο λαός. Ο λαός έπρεπε να "μεθύσει" και να βλέπει ό,τι βόλευε τους εθνικούς μας εργολάβους και προμηθευτές ...Αυτούς, που μας "χάρισαν" Σημίτηδες, Πάγκαλους και Μαντέληδες. Χάρη στους "αγώνες" του Βενιζέλου η Ελλάδα ήταν η μόνη υπερσαχάρια "δημοκρατία" στην οποία επιτρεπόταν ο ιδιοκτήτης ΜΜΕ να είναι ταυτόχρονα προμηθευτής του δημοσίού ή εργολάβος δημοσίων έργων.
Ο Βενιζέλος μαζί με τον σημερινό "υπαρχηγό" του Λοβέρδο ήταν το βασικό νομικό "think tank" του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό πολεμούσε τον νόμο περί βασικού μετόχου ...Του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη, που είχε "λυσσάξει" μέχρι να τον ακυρώσει ...Του ίδιου ΠΑΣΟΚ, που μας έβαλε στο ΔΝΤ ...Του ΠΑΣΟΚ, που με έξοδα του Μπόμπολα έτρεχε στας Ευρώπας, για να βρει συμμάχους στον υπέρ πάντων αγώνα της Διαπλοκής. Με τους ίδιους ανθρώπους, που σήμερα εμφανίζονται σαν δανειστές μας συνεργάζονταν όλοι αυτοί, προκειμένου να ακυρώσουν εκείνον τον νόμο.

Γιατί; Γιατί αυτό βόλευε τη Διαπλοκή. Βόλευε τον Μπόμπολα. Βόλευε τον Λαμπράκη ...τον "κολλητό" του Μπακατσέλου και προστάτη του Βενιζέλου. Στα ΜΜΕ βρισκόταν η δύναμη της Διαπλοκής ν' αρπάζει ακόμα και με το "έτσι θέλω" ό,τι την ενδιέφερε. Με αυτήν τη δυνατότητα μπορούσε ο καναλάρχης στην κυριολεξία να "κατασκευάζει" Κυβερνήσεις και αυτές, για αντιπαροχή, να του δίνουν δημόσια έργα, Μέγαρα ή ψηφιακές παροχές. Ο ευνοημένος καναλάρχης στη συνέχεια εξυπηρετούσε τις Κυβερνήσεις των διεφθαρμένων, εφόσον υπνώτιζε" τον κόσμο με ό,τι "σκουπίδια" υπήρχαν στην κοινωνία και φρόντιζε να τα βάζει μέσα στα σπίτια των πολιτών. Ο ίδιος καναλάρχης τις απειλούσε όταν τον "ξεχνούσαν" και για τον οποιονδήποτε λόγο δεν του έδιναν έργα.
Το αποτέλεσμα αυτής της παράνομης συνεργασίας είναι αυτό, το οποίο όλοι μας βιώσαμε. Τα ΜΜΕ δούλευαν σαν ένα τεράστιο "πλυντήριο" συνειδήσεων. Η κοινωνία και οι πολίτες μάθαιναν μόνον ό,τι βόλευε τους καναλάρχες ...Μόνον ό,τι ευνοούσε τις κυβερνήσεις των υπαλλήλων τους. Το νεογέννητο τότε ΕΣΡ λειτουργούσε σαν "πάρκινγκ" ανίκανων και διεφθαρμένων συνταξιούχων δικαστικών ...Ένα εργαλείο, το οποίο στρεφόταν επιλεκτικά μόνον εναντίον όποιου ενοχλούσε τη "φάμπρικα". Η Διαπλοκή ήταν ευτυχής. Δεν υπήρχε "έγκλημα" κατά του λαού, που να μην πέρασε μέσω της τηλεόρασης. Τα ΜΜΕ "ευλογούσαν" και "νομιμοποιούσαν" όλα τα "αντικείμενα" της Διαπλοκή
ς.

Ό,τι μέχρι τότε η ελληνική παιδεία, η ανθρώπινη λογική αλλά και η νομική παράδοση του λαού μας θεωρούσε παράνομα και ανήθικα, "αναβαπτίστηκαν" και ονομάστηκαν "εκσυγχρονιστικά". Μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων "διαπαιδαγωγήθηκε" από υπάλληλους των διαπλεκομένων με τον τρόπο που βόλευε τη Διαπλοκή ...Τη Διαπλοκή των τραπεζιτών, που "μάθαινε" στους Έλληνες τη "λύση" των δανείων ...Τη Διαπλοκή των τζογαδόρων, που "μάθαινε" στους Έλληνες τη "λύση" του εύκολου κέρδους ...Τη Διαπλοκή των εμπόρων, που "μάθαινε" στους Έλληνες το Shoping Therapy ...Τη Διαπλοκή των "προέδρων", που "μάθαινε" στους Έλληνες τους πράσινους και κόκκινους "θεούς".
Κανένας και ποτέ δεν έλεγχε κανέναν. Για ξεκάρφωμα ίδρυσαν τις ανεξάρτητες αρχές, απλά και μόνο για να πετάνε τη "μπάλα" στην "εξέδρα". Να μην βρίσκεται ποτέ ο υπεύθυνος για τίποτε και όλα να συνεχίζουν να λειτουργούν όπως τους βόλευαν, χωρίς να κινδυνεύει κανείς. Υπεύθυνοι ανεξαρτήτων αρχών με μηδενική ποινική ευθύνη για τις παραλήψεις τους μόνον στην Ελλάδα υπήρξαν ...Πουθενά αλλού στον κόσμο. Ως εκ τούτου και το ΕΣΡ κινιόταν μόνον όταν κάποιος έλεγε κάτι εναντίον των "ιερών αγελάδων" του "εκσυγχρονισμού". Χάρη στις συνταγματικές "εμπνεύσεις" του Βενιζέλου η Διαπλοκή κονομούσε, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν και ο ίδιος με τους ομοίους του ανταμείβονταν καθημερινά ...Φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Βενιζέλος ήταν "λυγερόκορμος" και ο Σημίτης "ομορφόπαιδο".
Αφού ο Βενιζέλος διέπρεψε ως Υπουργός Δικαιοσύνης, στη συνέχεια πήγε στο "ταμείο", για να εισπράξει εκ του ασφαλούς. Αφού έφτιαξε τους νόμους, οι οποίοι εξασφάλιζαν την ατιμωρησία των πολιτικών, πήγε ως πολιτικός να εισπράξει τα κέρδη του, "θωρακισμένος" με την απαραίτητη "ανοσία". Πόσα να εισπράξει; Αυτός ξέρει. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το μεγαλύτερο μέρος των υπερτιμολογημένων δημοσίων έργων έγιναν με απευθείας αναθέσεις στη Διαπλοκή και ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος, ως Υπουργός Πολιτισμού, τις έκανε.
Γι' αυτόν τον λόγο ακόμα και σήμερα προστατεύεται από τη Διαπλοκή σαν "κόρη οφθαλμού". Ακόμα και όταν όλοι μιλάνε για την αθλιότητα της οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, κανένας δεν τολμά να υπενθυμίσει σε κανέναν ότι ο Βενιζέλος, που σήμερα διαπραγματεύεται με την Τρόικα τα χρέη μας, ήταν ο Υπουργός Πολιτισμού εκείνης της εποχής ...Ο Υπουργός, του οποίου η υπογραφή υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος των χρεών. Ειδικό νόμο ψήφισαν, για να εξασφαλίσουν ατιμωρησία στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Η Ελλάδα σήμερα παραδίδεται στους δανειστές της εξαιτίας εκείνων των Αγώνων και κανένας δεν τολμά ούτε καν να ψελλίσει ν' ανοίξει κάποιος φάκελος, για να δούμε τελικά ποιος φταίει γι' αυτήν την καταστροφή.
Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή. Όλα ξεκίνησαν από εκείνους τους Αγώνες. Τα χρήματα, τα οποία απαίτησαν εκείνοι οι Αγώνες, ήταν απολύτως δυσανάλογα πολλά σε σχέση με τα χρήματα που μπορούσε να διαθέσει το ελληνικό κράτος. Τα έργα, τα οποία είχαν αποφασίσει να φτιάξουν, ήταν απολύτως ακατάλληλα για τις ανάγκες της επόμενης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα απολύτως ακατάλληλα έργα για τον λαό και το κράτος ήταν απολύτως κατάλληλα όμως για την "πεινασμένη" Διαπλοκή ...Πανάκριβα και άρα τελείως κατάλληλα γι' αυτήν. Όλα εκείνα τα έργα απαιτούσαν τόνους χρημάτων. Για να κονομάνε όμως οι χορηγοί του Βενιζέλου δισεκατομμύρια, θα έπρεπε εκείνα τα δισεκατομμύρια να βρεθούν πάση θυσία. Πού να βρεθούν όμως αυτά σε ένα φτωχό κράτος μόλις δέκα εκατομμυρίων; Τα δάνεια ήταν η μόνη λύση.
Πόσα δάνεια όμως μπορεί να πάρει ένα τόσο μικρό κράτος; ..."Λίγα" λέει η λογική ..."Πολλά" λέει η ιστορία. Γιατί όμως τελικά δεν συμφώνησαν η λογική με την ιστορία; Γιατί οι πολιτικοί, οι οποίοι εμπλέκονταν στην υπόθεση των Αγώνων —με πρώτο τον Βενιζέλο— ήταν είτε όμηροι είτε κολλητοί των διαπλεκομένων. Με εξασφαλισμένη την ατιμωρησία, τόσο οι πολιτικοί —οι οποίοι θα έπαιρναν τις αποφάσεις— όσο και οι κρατικοί υπάλληλοι —οι οποίοι θα τις εφάρμοζαν—, δεν είχαν πρόβλημα να "μαγειρεύουν" τα στοιχεία. Δεν είχαν πρόβλημα να παίρνουν "προμήθεια", εξαιτίας του κάθε νέου δανείου, που προέκυπτε από το "μαγείρεμα".

Στον Υπουργό Πολιτισμού Βαγγέλη Βενιζέλο δάνειζαν και εξαιτίας του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Βαγγέλη Βενιζέλου είχαν εκ των προτέρων εξασφαλίσει την ατιμωρησία. Αυτοί, μαζί με την Goldman Sachs, "μαγείρευαν" στα "υπόγεια" τα οικονομικά στοιχεία, για να παίρνονται τα νέα δάνεια που ο Βενιζέλος μοίραζε στους κολλητούς του διαπλεκόμενους στα "σαλόνια". Έπαιρναν με παράνομο τρόπο δάνεια και τα μοίραζαν με επίσης παράνομο τρόπο, γιατί απλούστατα δεν κινδύνευαν. Ο "συνταγματολόγος" είχε φροντίσει να κάνει το Σύνταγμα μια "πατσαβούρα". Είχε εξουδετερώσει πλήρως τη Δικαιοσύνη. Δεν την άφηνε να ελέγξει τίποτε, όπως προβλέπεται από τον συνταγματικό της ρόλο. Ακόμα και όταν έλεγχε, έπρεπε να σταματά όταν έπεφτε πάνω σε πολιτικό πρόσωπο. Ο Βενιζέλος είχε φροντίσει, όπου δεν μπορούσε να την εξουδετερώσει, απλά να την παρακάμπτει. Ό,τι δεν είχε παραγραφεί, ώστε να μην μπορεί να το αγγίξει η Δικαιοσύνη, πήγαινε στη Βουλή και από εκεί κατ’ ευθείαν στα "σκουπίδια". Οι χορηγοί φρόντισαν να ταΐζουν από κοινού τα δύο κόμματα εξουσίας και ήταν σίγουροι πως ό,τι έφτανε στη Βουλή, θα πήγαινε στα "σκουπίδια". Όλοι μιλούσαν για "ομάδες" βουλευτών της Διαπλοκής και γέλαγαν με πρώτο τον "μαζί τα φάγαμε" Πάγκαλο.
Η τρίτη εξουσία είχε γίνει "κλητήρας" της Βουλής. Μάζευε τα στοιχεία, για να τα πάει με "καρότσι" στον μεγάλο "σκουπιδοτενεκέ", που είχαν φτιάξει μέσα στη Βουλή. Ο Βενιζέλος ήταν πλέον ένας γίγαντας της πολιτικής μας ζωής. Όλοι οι συνάδελφοί του πολιτικοί τον "θαύμαζαν", γιατί όλοι κάτι είχαν κερδίσει ή φιλοδοξούσαν να κερδίσουν σε περίπτωση που θα αναλάμβαναν κάποιο δημόσιο πόστο. Τον "θαύμαζαν" όμως και οι δημοσιογράφοι, γιατί χάρη σ' εκείνον τα αφεντικά τους έπαιρναν δημόσια έργα και τους πλήρωναν χρυσάφι. Χωρίς τον Βενιζέλο ψίχουλα θα έπαιρναν τα κουτορνίθια της ενημέρωσης.
Εκείνοι οι δημοσιογράφοι έκαναν την "αγιογραφία" των κτηνών. Εκείνοι οι δημοσιογράφοι τούς διατηρούσαν στο απυρόβλητο, για να μπορούν τα αφεντικά τους —και άρα και οι ίδιοι— να κονομάνε. Στην εποχή Σημίτη και Βενιζέλου αναζητάμε το σημερινό χάλι, που μας οδηγεί στην εθνική καταστροφή. Ακόμα και μαθηματικά να το εξετάσει κανείς, το θέμα εκεί καταλήγει. Εκείνη η εποχή ήταν που η "σάρκα" της Ελλάδας μετατράπηκε σε λαχταριστή "λεία" για τους ξένους τοκογλύφους. Εκείνη την εποχή χάθηκαν τα τρισεκατομμύρια των Ελλήνων στο έγκλημα του χρηματιστηρίου.
Εκείνη την εποχή μοιράστηκαν τα "ιμάτια" της χώρας. Εκείνη την εποχή ξεκίνησε η σημερινή "χιονοστιβάδα", που μας απειλεί να μας βυθίσει για πάντα στην κόλαση ...Χάρη στον Βενιζέλο, που εξασφάλισε την ατιμωρησία σε όλους τους διεφθαρμένους ...Στους διεφθαρμένους, οι οποίοι είχαν γίνει σχεδόν συνέταιροι με τους "τίμιους" ξένους προμηθευτές και τους "αφελείς" χρηματοδότες ...Οι ξένοι, οι οποίοι είχαν βρει τον τρόπο και τρωγόπιναν εις βάρος του κορόιδου ... Οι ξένοι, που, μέσω της τοπικής Διαπλοκής, λεηλάτησαν τον τόπο ...Αυτοί, που σήμερα δίνουν σε εμάς μαθήματα "εντιμότητας" κι "ανταγωνιστικότητας" ...Η Siemens της Μέρκελ και το κακό συναπάντημα.

Όλοι αυτοί οι συνωμότες ήταν εκείνοι, οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπο του χοντρού από τη Σαλονίκη έναν "φέρελπι" πολιτικό και πολύ καλό "επιστήμονα" ...Τον συνταγματολόγο Βενιζέλο, τον οποίον βοηθούσαν επιδεικτικά στην καριέρα του, αλλά και που εκείνος ποτέ δεν τους "ξεχνούσε". Ο Υπουργός Πολιτισμού Βενιζέλος που, κάθε φορά που οι "διαφημιστές" του χρειάζονταν νέα χρήματα, έβαζε την Goldman Sachs και τον Παπακωνσταντίνου να "μαγειρεύουν" τα δημοσιονομικά μας στοιχεία, γιατί η κατάσταση ήταν "επείγουσα". Τόσο "επείγουσα" που μπορεί να "χάναμε" τους αγώνες, αν δεν πίεζε ο Βενιζέλος προσωπικά να "τρέξουν" τα πράγματα ...Υπό την πίεση του "επείγοντος" πήγαιναν οι απατεώνες και με την άδεια του Παπαδήμου "εξωράιζαν" τα δημοσιονομικά μας στοιχεία, για να μπορούμε να δικαιολογούμε νέα δάνεια ...Νέα δάνεια, που το κάθε νέο "μαγείρεμα" διαρκώς επιβάρυνε τους όρους σύναψής τους.
Αυτό είναι φυσικό. Όταν, για να "μαγειρέψεις" στοιχεία, θα πρέπει να πληρώσεις νέα swaps, θα πληρώσεις πιο ακριβά τα νέα δάνεια και θα χρεωθείς και τα επιπλέον έξοδα του "μαγειρέματος". Τότε ήταν που οι "αγαθοί" ξένοι μάς διευκόλυναν οι ίδιοι, για να μπορέσουμε να τους "ξεγελάσουμε" ...Αυτοί, οι οποίοι μετά από μία δεκαετία λεηλασίας και απάτης "κατάλαβαν" ότι τους ξεγελάσαμε και μας έκαναν τον "περίγελο" του Πλανήτη ...Αυτοί, που με τον Βενιζέλο μας εξαπάτησαν και στη συνέχεια με τον "τίμιο" Βενιζέλο συνεργάστηκαν, για να "τιμωρήσουν" τον "απατεώνα" λαό.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο μικρός είναι ο "κόσμος" των εγκληματιών; Γνωστοί και φίλοι είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε όλες τις φάσεις του ίδιου εγκλήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι αυτοί, οι οποίοι κάποτε δανείζονταν στο όνομά μας υπέρογκα ποσά για να τα βάζουν στις τσέπες τους, με αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας για να ξεπληρωθούν εκείνα τα χρέη. Ο Βενιζέλος δεν είναι απλά κάποιος, που έτυχε να διαχειρίζεται το χρέος αυτό. ο Βενιζέλος ήταν ένας από τους βασικούς δημιουργούς αυτού του χρέους. Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που ΕΠΡΕΠΕ να το διαχειριστεί, για να προστατευτούν αυτοί οι οποίοι το δημιούργησαν και άρα και ο ίδιος. Δεν υπάρχει δηλαδή μυστήριο σε καμία φάση του δράματος που ζει αυτός ο λαός.

...Να μην ανοίξει ο "φάκελος" του χρηματιστηρίου, γιατί εκεί θα βρεθούν ένοχοι αρπαγής και λεηλασίας όλοι οι σημερινοί "τίμιοι" δανειστές μας ...Να μην ανοίξει ο "φάκελος" των προμηθειών του δημοσίου, γιατί εκεί θα βρεθούν να "λαδώνουν" όλοι οι "ανταγωνιστικοί" Ευρωπαίοι "αδερφοί" και "εταίροι" ...Να μην ανοίξει ποτέ ο "φάκελος" των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί εκεί θα βρεθούν όλοι οι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι από "πατριωτισμό" ήθελαν να δοξάσουν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου ...Να μην ανοίξουν ποτέ οι "φάκελοι" εκείνοι, οι οποίοι αποκαλύπτουν το ενιαίο της σημερινής συμμορίας που θέλει να "σώσει" την Ελλάδα, "σκοτώνοντας" τους Έλληνες ...Τη συμμορία αυτή, που, στο όνομα της "σωτηρίας" του λαού, παραδίδει το κράτος στους ξένους και αποζημιώνει τους ντόπιους διαπλεκόμενους.
Μιλάμε πως, αν ανοίξουν αυτοί οι φάκελοι, θα γίνει παγκόσμιος "σεισμός".
Θα κλονιστεί το σύνολο των πολιτισμικών σταθερών της ανθρωπότητας. Γιατί; Γιατί μιλάμε κανονικά για λεηλασία σε βαθμό κανιβαλισμού. Γιατί μιλάμε κανονικά για λιντσάρισμα ενός ολόκληρου λαού. Γιατί ποτέ τόσοι πολλοί άρπαγες δεν άρπαξαν τόσα πολλά από έναν τόσο μικρό λαό. Μιλάμε για μίσος ...Μίσος, το οποίο αποκαλύπτει κίνητρα μισανθρωπισμού. Μίσος χρειάζεται, για να πέσουν με τόσο μένος τόσοι πολλοί σε μια τόσο μικρή χώρα. Μίσος χρειάζεται, για να θέλουν να "κατασπαράξουν" τον ελληνικό λαό κάποιοι άλλοι λαοί, οι οποίοι στο παρελθόν ευεργετήθηκαν από τον ελληνικό πολιτισμό. Εδώ βρίσκεται και η απόλυτη ειρωνεία.
.
Αν ανοίξουν αυτοί οι "φάκελοι", ολόκληρο το "κύκλωμα" της διεθνούς τοκογλυφίας θα κλονιστεί. Ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση των "νοικοκυραίων" και των "ασυναγώνιστων" "εταίρων" θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Θα αποκαλυφθεί ότι το έγκλημα κατά της Ελλάδας ήταν προμελετημένο και δεν ήταν το μοναδικό ...Προμελετημένο από τους "τίμιους" και τους "άξιους", οι οποίοι σήμερα δείχνουν με το "δάκτυλο" τους "τεμπέληδες" και τους "άχρηστους" ...Προμελετημένο στα ίδια υπόγεια του ίδιου Βερολίνου, το οποίο κάποτε μάτωσε την ίδια Ευρώπη.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι επί μία εικοσαετία εγκληματούσαν στα "υπόγεια" με τις "μάσκες" και σήμερα βγαίνουν στους δρόμους και στις πλατείες και παριστάνουν τους τιμητές. Οι ίδιοι άνθρωποι τα έκαναν όλα. Τα ίδια κτήνη, που διέφθειραν τους Έλληνες πολιτικούς, για να βάζουν το ελληνικό κράτος να δανείζεται υπέρογκα ποσά, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα τους διαφθείρουν ξανά, για να βάλουν το κράτος να ζητήσει τη "βοήθειά" τους. Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας "πυροβόλησαν", είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα θα κονομήσουν, βάζοντάς μας στην "εντατική" με αντάλλαγμα την πατρίδα μας. Αυτοί βρίσκονται πίσω από τον Βενιζέλο. Αυτούς εξυπηρετεί ο "συνταγματολόγος". Αυτούς εξυπηρετεί ένας άσχετος δικηγόρος σε μια θέση όπου απαιτούνται γνώσεις οικονομίας και μάλιστα υπό συνθήκες μέγιστης ανάγκης

Αυτό, που είναι το πιο εντυπωσιακό με αυτό το κήτος, είναι η απόλυτη έλλειψη κάθε αίσθησης νομιμότητας. Κινείται με την απόλυτη ηρεμία ακόμα και στα πιο βαθιά "νερά" της παρανομίας. Πραγματικά δεν έχει καμία αίσθηση περί δικαίου. Μόνον η έννοια του συμφέροντος τον απασχολεί. Το "δίκαιο" για τον Βενιζέλο είναι μια έννοια πολύ σχετική. Μια έννοια, η οποία τις περισσότερες φορές εξαρτάται από την ταυτότητα αυτού τον οποίον αφορά. Μια έννοια, η οποία επιδέχεται "επιδιόρθωση" ή ακόμα και "κατασκευή", όταν αυτή δεν προϋπάρχει.
Για ό,τι τον συμφέρει μπορεί να "φτιάξει" και έναν νόμο, για να τον εξυπηρετεί. Απλά πράγματα. Για τον Βενιζέλο υπάρχει πάντα η νομοθετική λύση σε όλα του τα προβλήματα. Η "βάρκα" του ποτέ δεν "αρμενίζει" στην παρανομία. Πάντα ο "γιαλός" είναι "στραβός". Ως εκ τούτου πάντα του αρκούσε μια νομοθετική ρύθμιση ν' αλλάξει ο "γιαλός" και όχι ο ίδιος "ρότα". Ό,τι θέλει κάνει ο "συνταγματολόγος". Μπορεί να είναι στο μέσον ενός "ωκεανού" παρανομίας και με μια συνταγματική ρύθμιση να "ζωγραφίσει" ένα "λιμάνι" ακριβώς δίπλα του ..."Απάνεμο", όχι απλό ...Συνταγματικά προστατευμένο.
Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος. Ακόμα και σήμερα την ύστατη ώρα παρανομεί ασυστόλως. Ακόμα και σήμερα, που ο λαός είναι εξοργισμένος και υποτίθεται ότι "παρακολουθεί" οτιδήποτε συμβαίνει στον δημόσιο βίο, το κτήνος δεν καταλαβαίνει τίποτε. Πήγε και χρηματοδότησε με παράνομο τρόπο την Proton Bank και την επόμενη ημέρα πήγε στη Βουλή και "νομιμοποίησε" την προηγούμενη παρανομία. Παγκόσμιο Ρεκόρ. Με την εξουσία του, δηλαδή, παρανόμησε και με την ίδια εξουσία "αυτονομιμοποιήθηκε". Με την εξουσία του "αρμένισε" στραβά και κατόπιν με την ίδια εξουσία "χάραξε" νέο "γιαλό". Πραγματικά αδίστακτος. Δέκα χρόνια κάποιοι ασχολούνταν με το πώς θα παραδώσουν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς και πήγε ο Βενιζέλος και μέσα σε μία ημέρα υπέγραψε τα πάντα, χωρίς να ιδρώσει καν το "αυτί" του.
Ο άνθρωπος είναι "φονιάς".

Αυτός ήταν ο μόνος άνθρωπος, που μπορούσε να κάνει τη "δουλειά" των τοκογλύφων στην Ελλάδα ...Κανένας άλλος ...Κανένας Γιωργάκης και κανένας Σαμαράς δεν θα μπορούσε να τους εξυπηρετήσει όπως ο Βενιζέλος. Όχι μόνον επειδή εκβιάζεται για την προηγούμενη συμμετοχή του στα εγκλήματα, αλλά επειδή πρωτίστως το επιθυμεί ..Λαχταράει να τους εξυπηρετήσει. Το βλέπουμε από τη βιασύνη του να τους εξυπηρετήσει. Το βλέπουμε στον "ενθουσιασμό" του, όταν μας απειλεί με καταστροφή. Κάνει αυτά, τα οποία κανένας άλλος δεν θα τολμούσε να κάνει. Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι αυτός ήταν που τόλμησε και ίδρυσε την περίφημη εταιρεία των ιδιωτικοποιήσεων. Γιατί δεν πρέπει να το αγνοούμε αυτό; Γιατί είναι η επανάληψη μιας εφαρμογής, εξαιτίας της οποίας —όταν αυτή δρομολογήθηκε στην Ανατολική Γερμανία— χύθηκε ανθρώπινο αίμα.
Αυτό το γνωρίζουν όλοι και γι' αυτό κανένας —εκτός από τον Βενιζέλο— δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη για ένα τέτοιο εγχείρημα ...όσο κι αν "πλήρωνε" καλά. Την επικινδυνότητα του όλου πράγματος την καταλαβαίνει κάποιος από το γεγονός ότι προσπαθούν να αποκρύψουν τον πραγματικό ρόλο της συγκεκριμένης Ανωνύμου Εταιρείας κάτω από παραπλανητικούς τίτλους. Από το όνομά της και μόνον μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι εμπεριέχει μέσα της τον δόλο ...Απίστευτο δόλο, που μόνον στο μυαλό του Βενιζέλου μπορεί να "γεννηθεί". "Εταιρεία διαχείρισης της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου" την ονόμασε. Αυτό, και μόνον να το πει κάποιος, είναι ψέμα. Γιατί; Γιατί ιδιωτική περιουσία του δημοσίου είναι τα χαρτιά υγείας και τα στυλό που δίνει ο λαός στο δημόσιο και τους υπαλλήλους του, για να κάνουν τη δουλειά τους. Η ΔΕΗ ή η ΕΥΔΑΠ και τα ΕΛΠΕ δεν είναι περιουσία του Δημοσίου. Είναι περιουσία του λαού, όπως είναι και το ίδιο το δημόσιο.
Τι καταφέρνουν όμως με αυτόν τον τρόπο τα ζώα; Να δημιουργήσουν μια "λεκάνη", όπου θα συγκεντρώσουν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας ...Μια παράνομη "λεκάνη", όπου και πάλι, φτάνοντας σε μια κρίσιμη στιγμή, ο Βενιζέλος, υπό την απειλή του "επείγοντος", θα ξεπουλήσει μαζί με το περιεχόμενό της μέσα σε μια νύκτα. Τι έχουν κάνει δηλαδή; Έχουν εξ αρχής —και με απόλυτη μυστικότητα— συμφωνήσει σε ένα σχέδιο "Εύρηκα" ...Ένα σχέδιο, το οποίο ήδη το τέσταραν. Το δημοσιοποίησαν σε ανύποπτο χρόνο, για να μετρήσουν και να αξιολογήσουν τις αντιδράσεις. Το αποτίμησαν, για να δουν την τάξη μεγεθών, που θα τους κάνει να φαίνονται λογικοί επενδυτές. Το δούλεψαν στα ΜΜΕ, προκειμένου ν' αρχίσει να το "καταπίνει" ο κόσμος.

Μόλις φτάσουν τα πέτσινα τοκογλυφικά χρέη σε ένα προκαθορισμένο ύψος, το οποίο περίπου το γνωρίζουν, θα παραδώσουν στους τοκογλύφους ολόκληρη την εταιρεία ...Ολόκληρη την εταιρεία, που στο χαρτοφυλάκιό της θα έχει το σύνολο σχεδόν της δημόσιας περιουσίας. Στο διάστημα που μεσολαβεί θα κάνουν τους "πατριώτες", που δήθεν δεν ξεπουλάνε την περιουσία αποσπασματικά και σε χαμηλές τιμές και στο τέλος θα την ξεπουλήσουν μια και καλή ολόκληρη ...Ολόκληρο το "πακέτο", το οποίο μεθοδικά και παράνομα κάτω από τη μύτη του λαού και της Δικαιοσύνης εμπλουτίζουν με ό,τι έχει και δεν έχει ο λαός. Από το "τζάμπα" του απεχθούς χρέους με ένα απλό "κούρεμα" γλιτώσαμε πάνω από 100 δις και για το ίδιο ποσό θα χάσουμε ολόκληρη την πατρίδα μας.
Όλα αυτά γίνονται με παράνομο τρόπο. Γίνεται κατά παράβαση της λογικής του Συντάγματος και μάλιστα από έναν Υπουργό Οικονομίας, ο οποίος είναι άσχετος στα οικονομικά και "συνταγματολόγος". Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί δεν μπορεί μια ανώνυμος εταιρεία, η οποία ελέγχεται από κοινούς ιδιώτες και τοκογλύφους, να παίρνει υπό την ιδιοκτησία της τις μετοχές της περιουσίας του λαού, οι οποίες απλά βρίσκονται υπό τη διαχείριση του κράτους. Η ιδιοκτησία του κράτους και η τύχη αυτής της ιδιοκτησίας ελέγχεται μόνον από τη Βουλή και τους εκπροσώπους του λαού. Κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει για την τύχη της. Πόσο μάλλον ιδιώτες δωσίλογοι και χαφιέδες τοκογλύφων. Καθημερινά αυτοί όλοι εγκληματούν. Με απλές υπουργικές αποφάσεις "μεταβιβάζονται" περιουσιακά στοιχεία του λαού σε μια ανώνυμη εταιρεία..

...Μια εταιρεία, η οποία εξ’ αρχής ιδρύθηκε για να λειτουργεί ως "λεκάνη" απορροής των περιουσιακών στοιχείων του λαού ...Μια "λεκάνη", που μοιάζει με τη γερμανική Treuhand, η οποία ξεπούλησε το σύνολο της δημόσιας περιουσίας του λαού της Ανατολικής Γερμανίας. Με συνοπτικές διαδικασίες —και χωρίς να γνωρίζει ο λαός της Ανατολικής Γερμανίας τι έκαναν— τα κτήνη πούλησαν έναντι πινακίου φακής ένα κράτος ολόκληρο. Η Δυτική Γερμανία "κατέκτησε" με "ψίχουλα" ολόκληρη την Ανατολική Γερμανία, η οποία είχε την αφέλεια να πιστεύει ότι οι δυτικοί καπιταλιστές ήθελαν να την "βοηθήσουν", γιατί ήταν "αδέρφια" της. Όπως "έσωσαν" οι τοκογλύφοι κάποτε την αφελή Ανατολική Γερμανία, έτσι θα μας "σώσουν" και εμάς σήμερα. Την ίδια "αφέλεια" καλλιεργούν σήμερα στον ελληνικό λαό, λέγοντάς του ότι μας "σώζουν" οι ξένοι με τα δάνειά τους. Μας "σώζουν", αλλά, κάθε φορά που το κάνουν, σφίγγουν τη "θηλιά" γύρω από το λαιμό μας, βάζοντας υποθήκη ακόμα και την ίδια την εθνική μας ανεξαρτησία.
Αυτό το μέγα έγκλημα κατά του ελληνικού έθνους είναι έμπνευση του Βενιζέλου. Ο ίδιος ο πρόεδρος αυτής της Ανωνύμου Εταιρείας είναι επιλογή του Βενιζέλου. Όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι την συνθέτουν, είναι επιλογές είτε των διαπλεκομένων είτε των τοκογλύφων ...Των χορηγών του Βενιζέλου. Όμως, τα "γκαρντάσια" από τη Σαλονίκη αγνοούν ένα πράγμα. Αγνοούν κατ’ αρχήν πως, αν η αποστολή που αναλαμβάνουν ήταν πραγματικά ένα "φιλέτο", θα την κρατούσαν για τους εαυτούς τους οι Αθηναίοι. Άπειροι άεργοι "κολεγιόπαιδες" θα ήθελαν ν' αναλάβουν πρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι τέτοιων εταιρειών ...Νοικιαζόμενοι πρόεδροι τύπου Φιλιππίδιδων, Γόντικων και Κλέονων υπάρχουν με τον τόνο στις καφετέριες του Κολωνακίου.
Παράξενο δεν είναι αυτό; Τους έπιασαν στον "ύπνο" όλους αυτούς; Γιατί δεν διεκδίκησαν αυτήν τη θέση και την άφησαν σε έναν άσχετο καθηγητή της Θεσσαλονίκης; Γιατί απλούστατα γνωρίζουν αυτά, τα οποία τα "γκαρντάσια" αγνοούν.

Γνωρίζουν την τύχη που περιμένει αυτούς, οι οποίοι εμπλέκονται σε τέτοια εγκλήματα. Γνωρίζουν ότι εκείνοι, οι οποίοι ενεπλάκησαν άμεσα στην υπόθεση του ξεπουλήματος της Ανατολικής Γερμανίας, το πλήρωσαν ακριβά. Ο ένας είναι αναγκασμένος πλέον να πηγαίνει πρώτα για βουλκανιζατέρ πριν πάει στην τουαλέτα και ο άλλος βλέπει τον φυτικό κόσμο από τις ρίζες του.
...Ο αρμόδιος Υπουργός της Δυτικής Γερμανίας για εκείνη την κατάσταση και ομόλογος του Βενιζέλου, ο Σόιμπλε, είναι αυτήν τη στιγμή στο "καρότσι", εξαιτίας της Treuhand. O πρόεδρος και ομόλογος του Κουκιάδη στην εταιρεία, ο Ντέτλεφ Ρόβεντερ, είναι στο "χώμα". Ο Ντέτλεφ, ο οποίος έβλεπε τα ανύπαρκτα κέρδη να "έρχονται", αλλά τις υπαρκτές σφαίρες προφανώς δεν τις είδε. Ας το γνωρίζουν αυτό οι άμεσα εμπλεκόμενοι, γιατί, όταν τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα, θα βγουν όπλα. Όταν αρχίσουν να πεινάνε οι Έλληνες και θα λείπουν οι κρατικοί γίγαντες παραγωγής δημοσίων αγαθών, που διατηρούν την κοινωνική ηρεμία και συνοχή, τότε θα αρχίσουν και τα δύσκολα.
Τότε δεν θα φτάνουν οι προτροπές της Τρέμη ή τα μαλώματα του Καψή, για να συμφωνήσουμε όλοι στις "διαρθρωτικές" αλλαγές και στο ξεπούλημα. Τότε δεν θα υπάρχουν αβγά, αλλά μόνον πέτρες ...Δεν θα υπάρχουν γιαούρτια, αλλά μόνον λοστοί ...Δεν θα υπάρχουν προπηλακισμοί, αλλά λιντσαρίσματα. Τα εγκλήματα —δυστυχώς για τους εγκληματίες— δεν είναι ποτέ "ορφανά". Έχουν το "ονοματεπώνυμο" των εγκληματιών. Στην περίπτωση αυτή Βενιζέλος και Κουκιάδης θα μπουν στο καθημερινό "στόχαστρο" των Ελλήνων.
Ο άχρηστος όμως και προκλητικός Βενιζέλος δείχνει να μην τα σκέφτεται όλα αυτά. Προφανώς υπερεκτιμά την ισχύ των αφεντικών του και την προπαγανδιστική δυνατότητα του ΔΟΛ. Υποτιμά —και προφανώς μισεί— τόσο πολύ τον ελληνικό λαό, που δεν καταλαβαίνει τίποτε. Ο ίδιος άνθρωπος, που δημοσίως —και ως νομικός— αποφάνθηκε πως είναι παράνομο η ΔΕΗ να εισπράττει φόρους, είναι αυτός, ο οποίος λίγες ημέρες μετά έκανε ως πολιτικός τα ακριβώς αντίθετα. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλε τη ΔΕΗ να εισπράττει τα χαράτσια του. Έβαλε μια εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης ενός ζωτικού για την επιβίωση του πληθυσμού κοινωνικού προϊόντος να "εκβιάζει" τον λαό, προκειμένου να τον αφαιμάξει. Αυτό όμως εκτός από ανήθικο είναι και παράνομο. Παράνομο με βάση τους ευρωπαϊκούς νόμους, αλλά και τους ίδιους τους νόμους της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.
Έβαλε μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο —και σε μια αγορά η οποία "ανοίγει"— να έρθει σε σύγκρουση με τους πελάτες της, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η πολιτική ηγεσία των δωσίλογων. Έβαλε μια εταιρεία, η οποία δίνει "λογαριασμό" σε μετόχους, να στραφεί εναντίον των συμφερόντων της και άρα εναντίον αυτών των μετόχων. Βροχή μηνύσεων και απαίτηση τεραστίων αποζημιώσεων θα έπρεπε να υπάρχει εναντίον αυτής της προδοτικής διοίκησης από τους μετόχους της ΔΕΗ. Δεν είναι δυνατόν η ίδια η διοίκηση να αλλοιώνει την "καλή" εικόνα της εταιρείας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πολιτικά της αφεντικά. Δεν είναι δυνατόν η διοίκηση μιας ιδιωτικής εταιρείας να μειώνει το πελατειακό της δυναμικό, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα πολιτικά της αφεντικά. Δεν είναι δυνατόν η διοίκηση μιας ιδιωτικής εταιρείας να "σπρώχνει" με τη συμπεριφορά της τους πελάτες της σε άλλες εταιρείες ...Σε ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες δεν χρεώνονται "εκβιασμούς" εις βάρος του λαού.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top