Να καταργηθεί και το χιόνι για να μην θίγονται οι Αφρο-αμερικάνοι «αντι-ρατσιστές»!
Έχουν χάσει κάθε ίχνος στοιχειώδους λογικής οι θολοκουλτουριάρηδες αντιρατσιστές των ΗΠΑ, οι οποίοι αυτή την φορά τα έβαλαν με το πασίγνωστο αμερικάνικο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα» (“Dreaming of a white Christmas”)!
Το δημοφιλές σε παγκόσμιο επίπεδο τραγούδι γράφτηκε από τον Irving Berlin, ο οποίος ήταν Εβραίος, και επειδή στην πολιτεία των ΗΠΑ που ζούσε την περίοδο που έγραψε το εν λόγω τραγούδι είχε ζέστη και ηλιοφάνεια, έβαλε μουσική και στίχους στο Χριστουγεννιάτικο εορταστικό πνεύμα, ευχόμενος για λίγο χιόνι μέσα στις γιορτές του Δεκέμβρη! Χιόνι και όχι λευκούς ανθρώπους!

Το τραγούδι που προκάλεσε την αντίδραση των αντι-ρατσιστών των ΗΠΑ και μέλων κυριώς της Αφρο-αμερικανικής κοινότητας, ερμήνευσε πριν από λίγες ημέρες ο Αφρο-αμερικάνος τραγουδιστής Darius Rucker στην πλατεία Rockefeller της Νέας Υόρκης κατά τον ετήσιο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Αμέσως, χρήστες του διαδικτύου κατέφυγαν σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι αρνητικών και εμπαθών σχολίων, σχετικά με το γεγονός ότι ο μαύρος τραγουδιστής Rucker «Ονειρεύεται λευκά Χριστούγεννα»!

Αφρο-αμερικάνος χρήστης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter: «Ο Darius Rucker μόλις τραγούδησε το «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα» σε εκδήλωση φωταγώγησης δέντρου. Γιατί η Αμερική μας δουλεύει όλους», κάνοντας έμμεση αναφορά στην περίοδο του φυλετικού διαχωρισμού στις ΗΠΑ και την γιγάντωση της Κου Κλουξ Κλαν…
Άλλος πάλι, πολύ πιθανόν αδικημένο (!) πάλι μέλος της μαύρης κοινότητας, αν όχι λευκός με συμπλεγματικά σύνδρομα, ανέφερε στο μήνυμά του: «Και φυσικά έβαλαν τον Darius Rucker να ερμηνεύσει το «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα», γαμ..μένοι λευκοί!»…
Με πολλούς άλλους να αναφέρουν το περιστατικό ως ειρωνεία της τύχης, καθώς την ίδια ώρα που ο Αφρο-αμερικάνος τραγουδιστής ερμήνευε το εν λόγω Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, λίγα τετράγωνα πιο κάτω διαδηλωτές πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας για τον άδικο θάνατο του Αφρο-αμερικάνου πλανόδιου πωλητή, Eric Garner, μετά από θανατηφόρα λαβή που έλαβε από αστυνομικό, γιατί πωλούσε λαθραία τσιγάρα σε δρόμο της Νέας Υόρκης… Ενώ, μεταξύ των λιγοστών με σώας τας φρένας σχολιαστών, ένας λευκός κέρδισε τις εντυπώσεις με την ανταπάντηση σε σχόλιο του: «Το να θίγεστε με το «Ονειρεύομαι λευκά Χριστούγεννα» είναι σαν να σκέφτεστε ότι το τραγούδι των Rolling Stones «Paint it Black» καλεί τους μαύρους να διαπράξουν γενοκτονία κατά των λευκών. Σχιζοφρένεια!».
Ε.Μ.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top