«Σήμερα συνεδρίασαν από κοινού η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τη συμμετοχή των προέδρων των δύο κινημάτων που συνεργαζόμαστε σε επίπεδο Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Του Άρματος Πολιτών του Γιάννη Δημαρά και του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος του Νίκου Νικολόπουλου.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η χώρα πάει σε εκλογές. Ο κ. Σαμαράς επέλεξε τον υπουργό της κυβέρνησης Παπαδήμου και αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Δήμα ως υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Είναι μια ομολογία ήττας. Παρότι ο κ. Σαμαράς κινήθηκε όπως γνωρίζει καλά να κινείται από την εποχή Συμπιλίδη με προσπάθειες αποστασίας, με εκβιασμούς, με πιέσεις σε βουλευτές, τελικά δεν θα μπορέσει να συλλέξει τον αριθμό των 180 βουλευτών, πολλούς από τους οποίους υποτίμησε με τον υποτιμητικό όρο «μαξιλάρια».

Οι βουλευτές δεν είναι «μαξιλάρια». Αντιστέκονται στην προέκταση του βίου αυτής της κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που μετά την αποτυχία της πολιτικής τούτα τα χρόνια σε συνέχεια της πολιτικής Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά τώρα οδηγεί τη χώρα σε δύο νέα μνημόνια, ένα μνημόνιο με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για μία ξεχωριστή γραμμή στήριξης και μια ξεχωριστή μνημονιακή συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ίδια γραμμή στήριξης, δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε μέτρα όπως η φορολόγηση των ακινήτων και της περιουσίας των Ελλήνων που θα οδηγήσουν στη δήμευση της περιουσίας τους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε προειδοποιήσει. Επιβεβαιωνόμαστε ακόμα μία φορά. Οι σημερινές αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Εκτελεστικής Επιτροπής και των δυο κινημάτων που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι ότι ξεκινάει προεκλογικός αγώνας. Ξεκινάει ο προεκλογικός αγώνας προκειμένου να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό από άκρη σε άκρη, από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο και από το Καστελόριζο μέχρι του Οθωνούς ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, το Κίνημα που στάθηκε όρθιο, που δεν γονάτισε, που δεν εκβιάστηκε, που δεν συμμορφώθηκε κατά τις υποδείξεις των διαπλεκομένων της τρόικας και των κυβερνώντων, προχωράμε προς τον ελληνικό λαό στέλνοντάς του ένα μήνυμα ότι εμείς είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε τα εθνικά θέματα.

Θα είμαστε οι εγγυητές, να διαφυλάξουμε τις σχέσεις της Ορθοδοξίας με τον ελληνισμό στο Σύνταγμα της Ελλάδος, να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία και την εφαρμογή της Δημοκρατίας, τον διαχωρισμό των εξουσιών, την μη εμπλοκή της εκτελεστικής στη δικαστική εξουσία, στη Δικαιοσύνη, όπως επίσης και την επαναφορά της νομοθετικής εξουσίας για να μπορεί να νομοθετεί σε αντίθεση με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που αυτή η συγκυβέρνηση έχει υποδείξει.

Προχωράμε στον ελληνικό λαό λέγοντας ότι θα είμαστε και οι εγγυητές της προστασίας της περιουσίας του Έλληνα - που πάνε να κατασχέσουν οι τραπεζίτες, αλλά και από τη βαριά φορολογία του ίδιου του κράτους - απέναντι στην πολιτική της διακυβέρνησης ενός τόπου μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε τελικά οι ρυθμιστές για το πολίτευμα, για τον πολιτειακό άρχοντα τον οποίο δεν θα εκλέξει αυτή η Βουλή. Θα οδηγήσουμε τιμώντας τον λόγο μας τον ελληνικό λαό σε εκλογές και θα είμαστε οι εγγυητές την επόμενη ημέρα σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα απαλλάξει τη χώρα από αυτή την ξένη κατοχή».


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top