Σε μια κανονική Δημοκρατία, ο βουλευτής στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου χρησιμοποιεί συχνά δημοσιεύματα του Τύπου για να πάρει απαντήσεις για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.
 Στα χρόνια της... Νέας Δημοκρατίας, οι απερχόμενοι (και αμετανόητοι μέχρι τέλους) μνημονιακοί ισοπεδωτές της Ελλάδας αγνοούν επιδεικτικά τον συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοσιογραφικό έλεγχο και μάλιστα... εν χορώ!

Το ΧΩΝΙ της αντίστασης, στο φύλλο της 21ης Σεπτεμβρίου είχε δημοσιεύσει άρθρο με το οποίο καταδεικνυόταν ότι υπάρχουν ελλείμαμα νομιμότητας στην αδειοδότηση της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

nikoskoyrxwni

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, ο βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλοςκατέθεσε αναφορά ζητώντας να τοποθετηθούν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Δικαιοσύνης!

Η ΑΝΑΦΟΡΑ

anafxwniniko

Να πάρουν - επιτέλους - μία θέση, να μάθει ο Έλληνας έστω το... σκεπτικό τους. Μάταιος κόπος.

Οπλιστείτε με θάρρος, συγκρατείστε τα νεύρα σας και διαβάστε την ίδια μονότονη απάντησηπου έδωσαν όλοι μαζί!

xwnnikoarnsxol"Δε σχολιάζουμε δημοσιεύματα". Λογικό. Πού να τους μείνει χρόνος για σχολιασμό όταν απασχολούνται όλη ημέρα για να ισοπεδώσουν και να ξεπουλήσουν την πατρίδα με εντολές Βερολίνου; Ευτυχώς ΑΠΕΡΧΟΝΤΑΙ!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top