Στην πόλη Baruipur της Ινδίας γεννήθηκε ένα αγόρι με οκτώ άκρα, τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια και οι γιατροί του νοσοκομείου το απέδωσαν σε δίδυμο έμβρυο που δεν κατόρθωσε να αναπτυχθεί.

Όμως, αυτή την άποψη δεν συμμερίζονται, ούτε οι κάτοικοι του κρατιδίου, ούτε οι συγγενείς του μωρού, που θεωρούν ότι το παιδί είναι ο γιος του θεού Βράχμα, που έχει οκτώ άκρα και αποκαλούν το μωρό God Boy (Γιο του Θεού).

Στους δρόμους της πόλης έχει δημιουργηθεί πανικός από τα αυτοκίνητα με τους ντόπιους που τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν το παιδί, ενώ πολλοί πιστοί έχουν ήδη κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο και προσεύχονται.

Ένας συγγενής του νεογέννητου αγοριού μίλησε στην τοπική τηλεόραση και ανέφερε ότι οι γιατροί είπαν στους γονείς του παιδιού ότι έχει δυσμορφία, αλλά η οικογένεια θεωρεί ότι η γέννηση του μωρού είναι ένα θαύμα και είναι φυσικό όλος ο κόσμος να θέλει να δει το παιδί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι είναι τραγική η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την γέννηση ενός αγοριού, που στην πραγματικότητα έχει δυσμορφία, αλλά το πλήθος έχει δημιουργήσει μια απίστευτη κατάσταση, κάποιοι θέλουν να δουν το παιδί και να προσευχηθούν και άλλοι κλαίνε, επειδή θεωρούν ότι η γέννηση του αγοριού με τα οκτώ άκρα σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου!

ΒΙΝΤΕΟ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top