Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του Mega όπου ήταν καλεσμένοι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης και ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή» Νίκος Φίλης.
Αφορμή στάθηκε το θέμα που έχει ξεσπάσει γύρω από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και την εμπλοκή του σε off shore εταιρείες, αλλά και τον ρόλο τους στα εξοπλιστικά. Η συζήτηση πήρε… φωτιά, όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην ερώτηση που είχε υποβάλει στη Βουλή το 2009 ως βουλευτής του ΛΑΟΣ από κοινού με τον Θάνο Πλεύρη, με την οποία ζητούσε τον έλεγχο των συμβάσεων για τα εξοπλιστικά. Μάλιστα, τότε είχε τονίσει στο κείμενό του ότι η σύμβαση είναι σε βάρος του Δημοσίου.
Τότε, ο κ. Φίλης ρώτησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας αν είχε υπάρξει αντίδραση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά αρνητικά.
Το πινγκ-πονγκ ατάκας συνεχίστηκε με τον διευθυντή της Αυγής να τον ρωτά αν αισθάνεται «κορόιδο», αλλά και «μ@@@», προφέροντας τη συγκεκριμένη λέξη με ένα προς ένα τα γράμματα, δηλαδή «μ-α-λ-α@@@-ς» χωρίς να την αναφέρει μονομιάς. Ωστόσο, όταν έβλεπε πως δεν παίρνει απάντηση την επανέλαβε και πάλι προφέροντας ένα προς ένα τα γράμματα.
usay.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top