Ενθουσιασμός επικρατεί από χθες στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που ο Μελισσανίδης θα… νικήσει τον Μαρινάκη και θα καταφέρει να επαναφέρει την τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Έξω από τα δόντια τα είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο ηγέτης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, ο οποίος δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες επίθεση. Ο Μελισσανίδης αποφάσισε να μιλήσει, με ονόματα και στοιχεία, κάτι που έφερε τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ομάδας.

Μπορεί ο Τίγρης να μην μιλάει συχνά, ωστόσο όταν το κάνει καταφέρνει να κάνει τους πάντες να τον εμπιστεύονται. Αυτό συνέβη και χθες, με τον κόσμο της Ένωσης να ενθουσιάζεται και να περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο θα… καθαρίσει και θα περάσει σε άλλη διάσταση.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και πολλά εμπόδια, ωστόσο το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεκινήσει ήδη τις απαιτούμενες ενέργειες, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της Ένωσης να ελπίζουν για το καλύτερο.

Το «ερχόμαστε» λοιπόν που είχε αναφέρει σε περυσινή του ομιλία ο ηγέτης της ΑΕΚ, έχει υπόσταση και πλέον ο Δικέφαλος δεν έρχεται, αλλά έχει φτάσει πάρα πολύ κοντά, με αποτέλεσμα κάποιοι να φοβούνται και να έχουν ξεκινήσει τη λασπολογία.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top