Αιχμηρή είναι η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ στην επιστολή του πρώην προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου, μέσω της οποίας ζητεί εμμέσως «έκτακτο και ανοιχτό συνέδριο», όπου πρέπει να συζητηθούν τα πάντα και να ληφθούν αποφάσεις για την πολιτική φυσιογνωμία και την πορεία του κινήματος.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαριλάου Τρικούπη γίνεται λόγος για «κινήσεις μίζερης εσωστρέφειας», που «προκαλούν αβεβαιότητα και αστάθεια».

«Ο κ. Παπανδρέου προφανώς και δικαιούται και οφείλει να διατυπώνει τις απόψεις του αλλά το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη και πρωτίστως το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η χώρα δεν θα επιτρέψουμε να το διαταράξει κανείς», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Προστίθεται δε πως η χώρα πρέπει να εκλέξει συναινετικά, το Φεβρουάριο, το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γι΄ αυτό, συνεχίζει, η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και εθνικό χρόνο για να ανακτήσει τη θέση που της αρμόζει στην Ευρώπη και να εφαρμόσει το ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top