Έτσι χρηματοδοτεί το τουρκικό βαθύ κράτος τους δυτικούς «φίλους» του. Δεκάδες δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος από την ηρωΐνη, εξασφαλίζουν -ακόμα- στην τουρκία την ατιμωρησία και την συνέργεια της Δύσης στα εγκλήματα της.

Οι Ευρωπαϊκές αντιναρκωτικές υπηρεσίες καταγγέλουν ευθέως την τουρκία για έλλειψη συνεργασίας! Γιατί άραγε…

Εντύπωση προκαλεί κάθε φορά η ευρηματικότητα των κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών να μεταφέρουν με υπεράνω υποψίας φορείς και τρόπους τον λευκό θάνατο. Στην προκειμένη όμως περίπτωση, η συγκεκριμένη διαπίστωση περνά σε υποδεέστερο επίπεδο, καθώς
υποσκελίζεται από την συνεκδοχική διαπίστωση για την εξ ανατολών απειλή του εφιάλτη.
Τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των ευρωπαϊκών αντιναρκωτικών υπηρεσιών, ήταν εμφανής η απροθυμία των τουρκικών διωκτικών αρχών για οποιαδήποτε συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών πάνω σε σχετικά θέματα.
Ταυτόχρονα όμως, τα ευρωπαϊκά παρατηρητήρια κατέγραψαν μια απροσδόκητη και αναιτιολόγητη αύξηση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων περιοχών, που εφάπτονται πάνω στους δρόμους της αφγανικής ηρωίνης.
Οι υπόνοιες ως εκ τούτου για κρατική ενθάρρυνση και υπόθαλψη από το επίσημο τουρκικό Κράτος των κυκλωμάτων διακίνησης ηρωίνης ήταν ισχυρές, αλλά αναπόδεικτες.
Η απόδειξη όπως αποκαλύπτει το bloko.gr ήρθε μετά από την αξιολόγηση και τελικά αξιοποίηση πληροφορίας της δίωξης Ναρκωτικών που διαπίστωσε ότι, οι μεταφορές του δολοφονικού ναρκωτικού από την Τουρκία γίνονται μέσω τουριστικών λεωφορείων.
Τουριστικών λεωφορείων που φεύγουν με πυκνότατη συχνότητα από την Αλβανία και μεταφέρουν αθλητικές ερασιτεχνικές ομάδες για φιλικά τουρνουά με αντίστοιχα σωματεία της Τουρκίας, όπου και φορτώνεται –συνήθως στους αεραγωγούς- η ηρωίνη.
Στη συνέχεια τα λεωφορεία διασχίζουν τράνσιτ την Βόρεια Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι της Κρυσταλλοπηγή, από εκεί μπαίνουν στην Αλβανία και από εκεί διακινούνται στις χώρες της Κεντρικής και της Δυτικής Ευρώπης.
Ένα τέτοιο λεωφορείο, παρακολουθήθηκε πριν από λίγες ώρες και αφέθηκε να διανύσει τη διαδρομή Έβρος- Κρυσταλλοπηγή για να διαπιστωθεί εάν γινόταν κάποια εκφόρτωση- παράδοση επί ελληνικού εδάφους και μόλις το λεωφορείο έφτασε στα ελληνοαλβανικά σύνορα χωρίς καμία στάση, ακινητοποιήθηκε, ελέγχθηκε και βρέθηκαν 20 κιλά ολοκάθαρης ηρωίνης.
olympia.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top