Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη εισηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής η Επιτροπή Δεοντολογίας, μετά από καταγγελίες περί σχέσεών του με τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, που έχει προφυλακιστεί.

Κατά της άρσης της ασυλίας του κ. Μιχελάκη ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όμως, λόγω απουσιών, τα κόμματα της αντιπολίτευσης είχαν την πλειοψηφία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πέντε ψήφοι υπέρ της άρσης ασυλίας και τέσσερις κατά.

Η Επιτροπή εισηγείται ακόμη την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου και Κώστα Μπαρμπαρούση για άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία του πραξικοπηματία Ντερτιλή, ενώ ανέβαλε την απόφασή της για τον Στάθη Μπούκουρα προκειμένου να στείλει υπόμνημα.

Επίσης εισηγείται να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ Παύλου Βογιατζή.


Σχόλιο OP: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΗΘΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
Ο Μιχελάκης κατηγορείται ότι πήρε μαύρο χρήμα από τον Πάλλη για να κάνει ερωτήσεις στους Υπουργούς. Σχηματίζεται δικογραφία, πάει στην Βουλή και ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ. Από ηλιθιότητα τους, λείπουν κάποιοι δικοί τους από την συνεδρίαση της Επιτροπής και η αντιπολίτευση έχει πλειοψηφία οπότε άρουν την ασυλία του Μιχελάκη και θα κάτσει στο σκαμνί. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ. Δεν ξέρω αν είναι ένοχος ή όχι ο Μιχελάκης, αλλά για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα είναι λογικό να αρνούνται οι «συνάδελφοι» να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ο Μιχελάκης?
ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top