Και όμως, φαίνεται αποφασισμένη η Άννα Βαγενά, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Τα λέμε...» για την παιδική της ηλικία και την απώλεια του πατέρα της, τους φόρους, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της Λουκιανό Κηλαηδόνη.


«Ο πατέρας μου είχε πεθάνει όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών. Ήταν μεγάλη ιστορία το ότι έχασα τον πατέρα μου τόσο μικρή. Αναπληρώθηκε βέβαια από την προσωπικότητα της μάνας, αλλά σίγουρα μένει ένα κενό, μένει μία ανασφάλεια. Η οποία μένει για πάντα στην ψυχή».

«Εγώ ΕΝΦΙΑ δεν πληρώνω πάντως, σας το δηλώνω. Όχι, δεν θα τον πληρώσω αυτόν τον φόρο. Διότι γιατί να πληρώσω φόρο σε κτίσματα τα οποία είναι απροστάτευτα; Σε αυτόν τον χώρο που έχω εδώ πληρώνονται τεράστια δημοτικά τέλη. Για ποια αντιπαροχή; Για τις συνθήκες που ζούμε στο κέντρο της Αθήνας; Γιατί να πληρώσω ΕΝΦΙΑ; Πληρώνουμε φόρους για να πηγαίνουν κάπου. Δεν πιάνουν τόπο οι φόροι».

Οσο για τον σύζυγό της, Λουκιανό Κηλαηδόνη, είπε: «Εκείνο που μας σώζει και μας κρατάει να είμαστε μαζί είναι το χιούμορ, ότι έχουμε και οι δύο πάρα πολύ μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Είμαστε έξυπνοι. Εγώ δίνω πολύ μεγάλη σημασία στο μυαλό. Ο χαζός ο άνθρωπος είναι πιο επικίνδυνος και από τον κακό. Δεν αντιμετωπίζεται η βλακεία. Επίσης, έχει αυτό το πολύ μεγάλο καλό που το έχω κι εγώ να σέβεται τον άλλον. Όλα τα άλλα είναι διαφορετικά. Δεν του αρέσουν τα ταξίδια, είναι εσωστρεφής, καπνίζει. Αλλά βρήκαμε τον προσωπικό μας χώρο».

Ας σημειωθεί ότι η Αννα Βαγενά είναι ηθοποιός και υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επί κυβέρνησης Παπανδρέου, για λίγους μήνες.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top