ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.. ΟΙ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΑΥΤΗ!
Θα είναι πολύ αργά, όταν ο ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση - σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δώσει τα Διεθνή Σιωνιστικά Κτήνη - για να αντιληφθεί ο νεοελληνάκος, σε τι νέες περιπέτειες και τραγωδίες θα οδηγήσει ο Τρίπρας την Πατρίδα μας.
Αν το υπάρχον πολιτικό σύστημα στο σύνολό του δεν γκρεμιστεί εκ βάθρων, μην τρέφουμε ελπίδες σωτηρίας.
Κάποιοι νοήμονες το βλέπουν... το γράφουν... το φωνάζουν..... δυστυχώς είναι λίγοι...

Δεν το λέμε εμείς, το λέει εφημερίδα της FYROM και είναι αρκούντως εξευτελιστικό και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την τοπική πληθυσμιακή ομάδα της Φλώρινας που θεωρεί ότι ανήκει στο ίδιο έθνος με τους Σκοπιανούς, αλλά και την πολιτική γενικότερα. Δείτε το δημοσίευμα:
ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ... ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΚΥΜΒΑΛΑ! θΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ:http://taxalia.blogspot.gr/2014/11/blog-post_452.html .

.Εμείς έχουμε απλά να παρατηρήσουμε μόνον τούτο... Αυτά τα μπάσταρδα των Σκοπίων ελληνικής βέβαια καταγωγής... γουστάρουν με τις φαντασιώσεις τους... να μας κάνουν κλίσμα... ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πολιτικής , (Βενιζέλος, ΣΥΡΙΖΑ, Σαμαράς... απλά τους αφήνουν ..να αλωνίζουν!
Ε, τι να πούμε; Απλά ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ...ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ... με πατέντα! ΟΥΣΤ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ...ΒΕΝΙΖΕΛΕ-ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ!
Ναί αυτό κάνει ο συρφετός του ΣΥΡΙΖΑ... ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ...ΔΙΟΡΙΣΜΟΎΣ και τους όρχεις του ...Αβράαμ Πάπα!
Φαιδρά ανθρωπάκια είναι και το αποδεικνύουν καθημερινά! Τα κοθώνια των Γυφτοσκοπιανών, ορέγονται δε και την ΑΜΦΙΠΟΛΗ!..Τετοιο καλαμπουρι!
΄Οχι δεν είναι τόσον ΗΛΙΘΙΟΙ... Οι Κωλόπαιδες... έχουν πλάνο!.. Την ώρα που οι βεβαιωμένα κωλόπαιδες-πολιτικοί- των Αθηνών δεν καταλαβαίνουν τίποτε!

--Ναι θα αντέξουμε... εμείς -είτε έτσι ή αλλιώς- με όλους αυτούς τους ΞΕΦΤΙΛΕΣ ..που μας πολιορκούν! Θα αντέξουμε ...γιατί πάντα αντέχουμε μέσα στους αι'ώνες!
Πηγή
attikanea.blogspot.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top