Τις αλήθειες η κ. Ντόρα Μπακογιάννη τις είπε στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά fm και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η κ. Μπακογιάννη με τις κριτικές (στην κυβέρνηση) θέσεις της αυξάνει την δημοφιλία της στους Νεοδημοκράτες και μπαίνει και πάλι στην κούρσα της διαδοχής.

Είπε λοιπόν στον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Φάουλ όπως αυτό με τον ΕΝΦΙΑ δυσκολεύουν την ομαλή λειτουργία του κοινοβουλίου αλλά και την εικόνα της κυβέρνησης που δίνει την εντύπωση πως υπάρχει έλλειψη σχεδίου».

Τόνισε επίσης ότι «αν είχε ακολουθηθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία – δηλαδή πρώτα να πάει στην αρμόδια επιτροπή και μετά την ολομέλεια- θα είχαν αποφευχθεί τέτοια φαινόμενα» και συμπλήρωσε πως: «Έφεραν την τροπολογία στη Βουλή, σήμερα ψηφίζεται μια άλλη τροπολογία με τον κόσμο που μας παρακολουθεί να ξεφτιλιζόμαστε σε αυτούς».

Σημείωσε πως είναι μια δύσκολη στιγμή για τις ΚΟ που στηρίζουν την κυβέρνηση λέγοντας πως «με αυτά που κάνει το υπουργείο Οικονομικών μας έχει φτάσει στο Αμήν».

Σε ό, τι αφορά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα είπε ότι έχουμε καθυστερήσει με δική μας υπαιτιότητα καθώς -όπως είπε- έχουμε δεσμευτεί να υλοποιήσουμε διάφορα θέματα αλλά δεν το έχουμε κάνει ακόμα..

Από την άλλη κατηγόρησε την τρόικα ότι θέτει νέα θέματα ενώ σημείωσε πως οι δανειστές βρίσκονται σε κενό πραγματικότητας όταν δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση της χώρας αλλά και της Ευρώπης.

Εκτίμησε πως έως την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα αλλά και η μετάβαση της χώρας στη μετά μνημόνιο εποχή.

Μετέθεσε τη συζήτηση για το χρέος αργότερα ...
Είπε επίσης πως είναι νωρίς να μιλάμε τώρα για το εάν θα συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή.

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top