Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α


«Βασιλικότερος του βασιλέως εμφανίστηκε χθες στο MEGA ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης επιπλήττοντας δημόσια την Ρένα Δούρου για τον μη έλεγχο των παράνομων μονιμοποιήσεων υπαλλήλων στους ΟΤΑ.

Κανονικά θα έσπευδα να συμφωνήσω με έναν τέτοιο δήμαρχο – λάτρη της νομιμότητας. Με την διαφορά ότι ο κ. Μπουτάρης στη πράξη έκανε ακριβώς τα αντίθετα.

Σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης η δημοτική αρχή Μπουτάρη με σκόπιμες παραλείψεις μεθόδευσε, λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές στον Δήμο Θεσσαλονίκης, την μονιμοποίηση 560 συμβασιούχων!

Μετά ταύτα, η παράσταση νομιμοφροσύνης Μπουτάρη - αν και συγκινητική - δεν πείθει κανένα, εκτός προφανώς του κ. Ντινόπουλου που συνεχίζει να σιωπά.

Καλώ για ακόμα μια φορά τον υπουργό Εσωτερικών να ενημερώσει την Βουλή για το αν ξεκίνησε ο έλεγχος της δημοτικής αρχής Μπουτάρη σε σχέση με τις 560 παράνομες μονιμοποιήσεις συμβασιούχων».


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top