Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κάθε χρόνο ο Κώστας Καραμανλής αποθεώνεται από τους οπαδούς του. Έτσι και φέτος κατά την άφιξή του στο Βελλίδειο Ίδρυμα ο Κώστας Καραμανλής έγινε δεκτός με παρατεταμένα χειροκροτήματα από το συγκεντρωμένο πλήθος. Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μιλά σήμερα ο πρωθυπουργός, αποθέωσαν νωρίτερα τον Κώστα Καραμανλή. Άλλωστε η Θεσσαλονίκη είναι η πατρίδα του πρώην πρωθυπουργού και πάντα τα συναισθήματα είναι διαφορετικά και πιο έντονα. 
Με έναν θερμό εναγκαλισμό χαιρετήθηκαν ο νυν και ο πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς συνομίλησαν για λίγο πριν ο πρωθυπουργός ανέβει στο βήμα και το κλίμα ανάμεσά τους έδειχνε πολύ θετικό.
Ο πρώην πρωθυπουργός όταν έφτασε στο χώρο των εγκαινίων της ΔΕΘ έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες. Πολλοί ήταν εκείνοι που έτρεξαν προς το μέρος του και άρχισαν να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν. Μάλιστα, μία γυναίκα φώναξε προς τον κύριο Καραμανλή, λέγοντάς του: «Καλώς ήρθες πρόεδρε της Ελλάδας».

BINTEO 

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top