“Με την παρούσα ο Δανειολήπτης ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΥΛΙΑ που έχει Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. συμπεριλαμβανομένων, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΣΚΗΣΗ ΑΓΩΓΗΣ…. Ή ..ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ..”
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ (28/29-6-2011)

Αυτά ελάμβαναν χώρα έξω από την βουλή ενώ μέσα τα ταξικά αδέλφια των φούχτελ έλεγαν “ΝΑΙ” στο μεσοπρόθεσμο….

Β κεφάλαιο «Περιουσία- Έσοδα-Διάθεση εσόδων»
Στο ταμείο ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ:

Κινητές αξίες εταιρειών, περιουσιακής φύσεως δικαιώματα, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας, ακίνητα που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων.
Τα ανωτέρω περιουσιακά στοιχεία περιέρχονται στο Ταμείο, κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή και το Δημόσιο απεκδύεται κάθε δικαιώματός του επί αυτών από τη δημοσίευση της απόφασης της Δ.Ε.Α.Α. στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Ως δημόσια ακίνητα, για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος Κεφαλαίου, νοούνται τα ακίνητα που ανήκουν στην ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. (Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου) ήΟ.Τ.Α. (Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ή σε εταιρεία της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε Ο.Τ.Α..(Κεφ Β Άρθρο 10 παρ. 1) Με άλλα λόγια, Στο ταμείο ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΤΑ (Πχ τα δημαρχεία, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, οι δημοτικές επιχειρήσεις κλπ) ακόμη και οι αιγιαλοί (Κεφ Β Άρθρο 14 παράγραφος 1).
Καταργείται δηλαδή και αυτό που ίσχυε ως δίκαιο από την εποχή του Ιουστινιανού, δηλαδή ότι οι ακτές είναι αποκλειστικά προς χρήση του λαού.

Επίσης, στο Ταμείο ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Κεφ Α άρθρο 2 παρ. 4 – β)), (για αυτό ο φούχτελ ρωτά τι ορυκτό πλούτο έχουν οι δήμοι….
Τι λέτε ότι θα κάνουν οι ΚαμινοΜπουταροΠάχτες δήμαρχοι;;;;;;; Δεν θα του δώσουν τα πάντα στο πιάτο κι όλα μας τα περιουσιακά στοιχεία να διαλέξουν οι ναζί ποια τους γυαλίζουν για να αρπάξουν;;;;;)
Στο Ταμείο ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ επίσης ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ όπως πχ. ο ΟΠΑΠ, (Κεφ Α΄ Άρθρο 2 παρ 4 –α) αλλά ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. (Κεφ. Α΄ Άρθρο 2 παρ 5)
Έτσι, μπορούν αντί να τις πουλήσουν, αν τους συμφέρει να τις διατηρούν στην κατοχή τους εισπράττοντας τα έσοδα, δηλαδή τους λογαριασμούς που εμείς πληρώνουμε, και φυσικά ν’ αναπροσαρμόζουν όπως θέλουν την τιμολογιακή πολιτική των οργανισμών αυτών.ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΑ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
Καταλάβατε γιατί στάλθηκαν ερωτηματολόγια που στάλθηκαν που ζητείται ουσιαστικά μια πλήρης καταγραφή της περιουσιακής τους κατάστασης και του δικτύου δημοτικών υπηρεσιών καθώς και στοιχεία για το κοινωνικό προφίλ των περιοχών τους, του φυσικού τους πλούτου και της παραγωγικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ “ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ” ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ “ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ” ΠΟΥ ΔΙΟΓΚΩΣΑΝ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!!
και μπόνους για να δείτε τι άλλο προσπαθούν τα φουχτελιάρικα…. δεν τους φτάνει ο διαμελισμός της Ουκρανίας….

Αυτά, δημοκρατοκάπηλοι, της δεκάρας δεν αποτελούν προσβολή του δημοκρατικού πολιτεύματος, που τόσο σας κόβει;;;;
Σε ποια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα κυκλοφορεί σαν την τρελλή ένας ανθύπατος κάποιας άλλης και μοιράζει ερωτηματολόγια σε δημόσιους φορείς; Ως τι το κάνει;
Σε οποιαδήποτε χώρα στοιχειώδους αξιοπρέπειας θα είχε απελαθεί κλωτσηδόν!
Σε ποια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα υπογράφεται δανειακή σύμβαση που ακυρώνει την εθνική κυριαρχία;
Σε ποια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα δέρνονται οι πολίτες που αρνούνται την “ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ” στον καθένα, ενώ οι υποτίθεται αντιπρόσωποί τους στο κοινοβούλιο τους έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι; 

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top