Κινδυνεύει με διαγραφή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Ραχήλ Μακρή.

Η βουλευτής Κοζάνης πλήρωσε τις «επιθέσεις» της μέσω facebook σε συναδέλφους της και μετά από απόφαση του Πάνου Καμμένου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με το μέλλον της στο κόμμα να μοιάζει αβέβαιο.

Τι έγραψε στο facebook η Ρ. Μακρή

Η βουλευτής τις προηγούμενες μέρες ειρωνεύτηκε την συνάδελφό της βουλευτή Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου επειδή δημόσια ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος, Γεωργία Στεφανάκη.

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους» σχολίασε η κ. Μακρή αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

«Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσάλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως» ανέφερε προκαλώντας σούσουρο και νέες εσωκομματικές διχόνοιες ενόψει συνεδρίου.

Ρ. Μακρή: Περιμένω θεσμική ενημέρωση

Άγνοια για το θέμα ήταν η πρώτη αντίδραση της Ραχήλ Μακρή στις πληροφορίες περί παραπομπής της στην Επιτροπή Δεοντολογίας και στα περί ενδεχόμενης διαγραφής της.

«Ενημερώνομαι από δημοσιογράφους ότι με έχουν παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επίσημα δεν έχω καμία ενημέρωση εάν αυτό ισχύει ή όχι.

Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίον μου και το ποιός ή ποιοί με παρέπεμψαν.

Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν.

Εάν κληθώ να εκφράσω τις απόψεις μου για την έκφραση της γνώμης μου, θα το κάνω δημόσια δεχόμενη την κρίση της Ελληνικής Κοινωνίας και ειδικότερα των κατοίκων του νομού Κοζάνης» σημείωσε σε νέα ανάρτησή της στο facebook.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top