Μετά από υπερψήφιση των πάντων και των πλέον απίθανων μέτρων «σωτηρίας» μας φτάσαμε στον ΕΝΦΙΑ που θίγει άμεσα τους αγρότες και καθιστά μάλλον αδύνατη την επανεκλογή των περισσοτέρων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτό και μόνον υπολογίζουν.

Όσοι ψήφιζαν τα έως τώρα μέτρα «σωτηρίας» μας της εσωτερικής υποτίμησης (συνημμένο «πώς να χρεοκοπήσεις μια χώρα») που έφτασαν τους πραγματικούς ανέργους σε άνω των 2.000.000, που φορολογούν ληστρικά παντοιοτρόπως του έλληνες, «διαμαρτύρονται» τώρα για τον ΕΝΦΙΑ.

Όσοι μετείχαν στην επιτροπή του θερινού τμήματος αν πράγματι ήθελαν να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των αγροτών και των Ελλήνων, θα έπρεπε χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις να παρέμεναν σιωπηλοί και να τον καταψήφιζαν.

Αντί αυτού και εν γνώσει τους ότι μετά τη δήλωση τους θα αντικατασταθούν, προσποιούνται τους αντιστασιακούς. Και τίποτε άλλο. Αυτός είναι ο ορισμός του τζάμπα μάγκα που κάποτε είπε ο κ. Σαμαράς.
Αν ήταν ως λένε έπρεπε να παρέμεναν σιωπηλοί και να καταψήφιζαν τον ΕΝΦΙΑ. Αυτό λέει η λογική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτός από την «παγιδευθείσα» και εν τη απελπισία της υβρίζουσα από αίσθηση αδιεξόδου κυρία Καραμανλή (αν παρέμενε θα έπρεπε να έρθει σε αντίθεση με το κόμμα της αν να τον καταψήφιζε ή έπρεπε να το ψηφίσει, αν έφευγε πάλιν θα είχε και έχει προβλήματα με το κόμμα της), είναι ο χαρακτηριστικός εκσυγχρονιστής κ. Σηφουνάκης. Ο νυν «αντιστασιακός» που και αυτός δεν παρέμεινε για να το καταψηφίσει και έγινε «ήρωας» με τις χωρίς ουσία δηλώσεις του σε μη γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες αντικατάστασης κτλ

Με την ευκαιρία θυμηθείτε τον πόλεμο των κατωτέρω και του κ. Σηφουνάκη εναντίον του πατριωτισμού του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Δείτε με ποιους συναγελάζεται ο κ. Σηφουνάκης ο νυν «αντιστασιακός»:

O Χριστόδουλος διαβάζει... Χρυσή Αυγή! 04.08.06

Αυτό ισχυρίζεται ο Μανώλης Βασιλάκης στο διαβόητο βιβλίο του «Η Μάστιγα του Θεού» που έγινε ήδη το «ευαγγέλιο» των εγχώριων αριστεροπροοδευτικών...

Η επίσημη παρουσίαση της «Μάστιγας του Θεού» έγινε την Τρίτη 6-6-2006 στην αίθουσα τελετών της ΕΣΗΕΑ με παρουσιαστές τους πασίγνωστους εχθρούς του Μακαριωτάτου:

Λεωνίδα Κύρκο, Μιχάλη Σταθόπουλο, Στέφανο Μάνο και Νίκο Σηφουνάκη, ενώ συντονιστής της όλης εκδήλωσης ήταν ο διαβόητος αρθρογράφος του «Βήματος», Ριχάρδος Σωμερίτης. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης έγινε μία και μοναδική αναφορά στην «Χρυσή Αυγή» όταν ο γηραιός κομμουνιστής Λεωνίδας Κύρκος εν τη ρύμη του λόγου του απεκάλεσε… «Χρυσή Αυγή» την γνωστή εκκλησιαστική οργάνωση «Χρυσοπηγή»….

Κατά την γνώμη μας, αυτό που ενοχλεί τους αριστεροπροοδευτικούς είναι η εμμονή του Μακαριωτάτου στην φυλετική συνέχεια του Ελληνικού DNA και της Ελληνικής Φυλής. Διαβάστε για παράδειγμα τι δήλωνε ο κ. Χριστόδουλος ανήμερα της Παναγίας (15-8-1998) μιλώντας στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο, ενώπιον του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλου:


«Σε πείσμα των διεθνιστών, εξακολουθούμε να αγαπούμε την Πατρίδα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» (σελ. 290).

Σας καλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου
του Μανώλη Βασιλάκη «Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι
Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Αντώνης Μανιτάκης, Νίκος Μπίστης, Γιάννης Μπουτάρης, Ιωάννης Πέτρου
Συντονιστής: Τραϊανός Χατζηδημητρίου


Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top