Ποιόν είδαμε για άλλη μια χρονιά να αλωνίζει στα κοσμοπολίτικα νησιά, κυρίως Μύκονο βέβαια , μην παρεξηγηθεί και το «image» του, έναν πρόσφατα αποτυχημένο υποψήφιο Δήμαρχο και Υπουργό μην σας πω...
Δεν μιλάμε για άλλον παρά για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Τον Αρούλη μας. Ο καημένος, να σας πληροφορήσουμε, ότι αφού έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο με την αρραβωνιαστικιά του Νάνσυ Λεονάρδου και την Ελεονωρα Μελέτη (με την τελευταία έκαναν και μια βόλτα με το Κανό!) έκανε και ένα χειρουργείο. Όχι δεν έπαθε ατύχημα, δεν χτύπησε κάνοντας κανό, (όχι όχι δεν μας χάρισε τα καλά του Παπανδρέου) αλλά έπρεπε να χειρουργηθεί γιατί το ταλαιπωρούσε το παιδί μια χρόνια τενοντίτιδα.
Έπρεπε λοιπόν το παιδί να αποκατασταθεί μετά από την ψυχική οδύνη που υπέστη από τα αποτελέσματα των εκλογών αλλά και ότι του επεφύλασσε αυτό το καλοκαίρι.
Ο κ. Καμίνης ήταν εκεί για τον Αρη. Δεν τον αφήνει έτσι... και τον όρισε Εντεταμένο Σύμβουλο για θέματα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων. Του το πρότεινε δηλαδή και ο κ. Σπηλιωτόπουλος το δέχθηκε.
Ναι ναι καλά ακούσατε- διαβάσατε μάλλον- ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» είναι πλέον στενός συνεργάτης του πολιτικού του αντιπάλου Γιώργου Καμίνη. Τι φιλεύσπλαχνος που είναι όμως και αυτός ο κ. Καμίνης! Δεν συγκινείστε;
Χαμογελάτε ή κλαίτε τώρα ή μήπως βρίζετε; Πείτε μου να ξέρω αναγνώστες μου...
Σχολιάζοντας την αποδοχή της πρότασής του από τον κ. Σπηλιωτόπουλο, ο κ. Καμίνης σημειώνει ότι η προσπάθεια για μία Αθήνα εξωστρεφή, για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, απαιτεί μια νέα νοοτροπία που υπαγορεύει «να ξεχάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες, να υπερβούμε τη λογική των νικητών και των ηττημένων, να κάνουμε μία νέα αρχή. Να λειτουργήσουμε από κοινού για το συμφέρον της Αθήνας».
Ο κ. Καμίνης πρόσθεσε ότι απηύθυνε πρόσκληση συνεργασίας τόσο στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όσο και στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
«Αποτελεί τιμή η αποδοχή εκ μέρους του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου της πρότασής μου και η συμφωνία μας να αναλάβει τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Τουριστικής Προβολής της πόλης της Αθήνας. Εμείς κάνανε την αρχή. Ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση και να ανοίξουμε όλοι μαζί μία νέα σελίδα στην Αυτοδιοίκηση» πρόσθεσε.
Παρέθεσα και τις στιχομυθίες. Αυτά έχω να πω. Τα (υπόλοιπα) σχόλια δικά σας...

ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top