Σε συνέντευξη του στα ΜΜΕ Δυτικής Ελλάδος μεταξύ άλλων δήλωσε: 
« Μπορώ πια να πω ότι ο ΦΑΠ και ο ΕΕΤΗΔΕ ήσαν ένα στιγμιαίο έγκλημα, ενώ ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί πια ένα διαρκές… είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Δυτικής Ελλάδος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε:
Απεδείχθη πως μάταια οι καλοπροαίρετοι Έλληνες περίμεναν μέσω της τροπολογίας κάποιες ελαφρύνσεις, κάποιες διορθώσεις ή έστω τουλάχιστον την απαλλαγή από τον φόρο στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί ο Α. Σαμαράς.
Και να που απεδείχθη δυστυχώς ότι σωστά φώναζα … ότι ο ‘θησαυρός’ των φοροελαφρύνσεων ήταν άνθρακας!!!
Εκείνο πάντως που σίγουρα κατάφεραν ήταν να διορθώσουν την πρώτη γκάφα με μία ακόμη μεγαλύτερη.
 Ο ΕΝΦΙΑ θα αποδειχθεί καταστροφικός για την κοινωνία,  την οικονομία, την Κυβέρνηση.
Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας φόρος που θα αποτελέσει πεδίο ενεργητικής και όχι μόνον παθητικής αντίστασης των πολιτών έναντι της υπερφορολόγησης.
Ο ΕΝΦΙΑ θα έχει και εισπρακτική αποτυχία… Επίσης θα έχει όμως και πλεόνασμα… κοινωνικής απαξίας’.
Ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων θα συνεχίζει  –όσο βρίσκεται εν ισχύει- να τοποθετεί μασούρια δυναμίτιδας στα θεμέλια της κοινωνίας, της δημοκρατίας αλλά και της κυβέρνησης.
Η απελπισμένη κοινωνία μπορεί να κουράστηκε να γκρινιάζει, και να αγανακτεί…
Δεν αντέχει όμως να πληρώνει ενώ δεν έχει!
Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι η θερινή ραστώνη θα κρατήσει για πάντα!
Τέλος κλείνοντας την συνέντευξη του ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε: ‘Η προστασία της ιδιοκτησίας δεν είναι κάτι το οποίο θεσπίζεται μόνο στο Ελληνικό Σύνταγμα. Είναι επιταγή και του Ευρωπαϊκού Δικαίου. Για τούτο οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες επιδιώκουμε με τους αγώνες μας άμεσα την πλήρης αναθεώρηση του φορολογικού συστήματος που αφορά στην ιδιοκτησία’ 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top