Μπορεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, να έκανε χθες άνω κάτω τη Βουλή εγκαλώντας τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση για την, κατά τη γνώμη του, «προαναγγελία» δημοψηφίσματος, αν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές αποβούν άκαρπες, αλλά όπως προκύπτει από ιστοσελίδα του που έμεινε «ανεβασμένη» μέχρι και το 2011, ζητούσε και ο ίδιος δημοψήφισμα και μάλιστα με αντικείμενο την παραμονή της χώρας στο ευρώ!
«Να μας πείτε ποιο είναι το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος για να γνωρίζει ο κόσμος το μέγεθος της περιπέτειας που πάτε να τον μπλέξετε», ρώταγε χθες τον Ν. Βούτση , ο κ. Γεωργιάδης και μάλιστα σε μία αποστροφή του λόγου του καλωσόρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «στον Νοέμβριο του 2011 και τον Γιώργο Παπανδρέου».

Όμως στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε αναρτήσει το πρόγραμμα του κόμματός του, όπου στο κεφάλαιο «Οι θέσεις του ΛΑΟΣ για την Ανάπτυξη της Ελλάδας και των Ελλήνων» και συγκεκριμένα στο σημείο 6.1.4.4 «Για τις επιπτώσεις από το ευρώ» ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει: «πιστεύουμε ότι μπορεί πλέον να γίνει μία ουσιαστική και πραγματική αποτίμηση των οφελών και των προβλημάτων από την χρήση του ευρώ, να ενημερωθούν για τα συμπεράσματά της οι Ελληνες πολίτες και, στη συνέχεια, να κληθούν να αποφασίσουν με δημοψήφισμα το εάν επιθυμούν την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη ή την επαναφορά της Δραχμής».Το εν λόγω κείμενο «ανέβηκε» στις 9 Δεκεμβρίου του 2010 και έμεινε αναρτημένο τουλάχιστον ως τον Αύγουστο του 2011. Στη συνέχεια οι προγραμματικές θέσεις στις οποίες πίστευε ο Αδ. Γεωργιάδης εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.


ΠΗΓΗ
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top