Με ειδική τροπολογία στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ούτως ή άλλως έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού επανέρχεται το ζήτημα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης.
Ξαναχτύπησε η...Τζιχαντίστρια του ΠΑΣΟΚ, η όψιμη υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Όπως γράφει ο Βηματοδότης, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πρέπει να περάσει και το θέμα του συμφώνου συμβίωσης τονίζοντας ότι η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια συμφέρει και τη ΝΔ.

«Έχει γούστο να μας πουν ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι δεξιοί» είπε η κ. Αλ Σάλεχ και τόνισε: «Ο βουλευτής μας Κ. Τριαντάφυλλος καταθέτει τροπολογία ειδικά για το σύμφωνο συμβίωσης. Θα το περάσουμε για να βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και τους γαλάζιους».
Προφανώς έχει πρόβλημα η κ. Αλ Σάλεχ ή προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Εκτός κι αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν συμφωνήσει σιωπηρά για το σύμφωνο συμβίωσης.
Αν είναι σωστό ή όχι είναι μια άλλη κουβέντα και το ποιος είναι ομοφυλόφιλος ή όχι δεν αφορά κανέναν. Στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.
Αλλά αν είναι το αντιρατσιστικό να καταντήσει «κιλότα» που την τεντώνουν όποτε θέλουν οι δήθεν προοδευτικοί του ΠΑΣΟΚ ας μας το πουν να το ξέρουμε.

antinews.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top