Οι δημόσιες εμφανίσεις δεν ταιριάζουν στα κυβερνητικά στελέχη και στους βουλευτές των «συνεταίρων» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το συμπέρασμα αυτό μπορεί να επιβεβαιώσει ο «μνημονιακός» βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ)Θανάσης Νταβλούρος ο οποίος, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, μόλις πριν από ένα εικοσιτετράωρο «έφαγε το κράξιμο της αρκούδας»!
Ο κ. Νταβλούρος παρευρέθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, το οποίο μετά από ενέργειες του υπουργού Πολιτισμού Κ. Τασούλα, δόθηκε στονΟργανισμό Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων. Ο βουλευτής της ΝΔ, προφανώς, εκπροσωπώντας υπό μια έννοια την κυβέρνηση, ήθελε λίγο χειροκρότημα για αυτή τη… μεγάλη παραχώρηση.
Τελικά, ο «μνημονιακός» βουλευτής «πήγε για μαλλί… και βγήκε (εντελώς) κουρεμένος»! Όπως ανέφεραν στο «nez.gr» άτομα τα οποία παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, όταν ο κ. Νταβλούρος επιχείρησε να μιλήσει από μικροφώνου, τότε έγινε χαμός! Τα γιούχα έδιναν και έπαιρναν. Εγινε της κακομοίρας. «Έξω… Αίσχος… Προδότες… Πουλημένοι … Κάτσε κάτω …. Αλήτες, προσκυνημένοι!!» και άλλα πολλά «γαλλικά» -και «γερμανικά» ελέω του καθεστώτος επικυριαρχίας που έχει επιβάλλει στην Ελλάδα το Βερολίνο- άκουσε από το κοινό ο κ. Νταβλούρος, παρά τις προσπάθειες που έκαναν κυβερνητικά τσιράκια για να κατευναστούν οι αντιδράσεις του κόσμου.
Ο «μνημονιακός» τα άκουσε, ο «αντιμνημονιακός» έφυγε ατσαλάκωτος
Και, όποιος πει ότι όποιος βουλευτής, οποιουδήποτε κόμματος και αν βρισκόταν στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα άκουγε τα ίδια, μάλλον δεν λέει την αλήθεια. Στο θέατρο βρισκόταν και ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος τα «έσπασε» με τη Νέα Δημοκρατία όταν ο πρωθυπουργός ΑντώνηςΣαμαράς (όπως ο κ. Νικολόπουλος έχει δηλώσει) του ζήτησε όταν «βλέπουν την τρόικα, να κάθονται στα τέσσερα»! Ο επί σειρά ετών βουλευτής Πάτρας που, πλέον, έχει ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Ελληνες, όντας επικεφαλής τουΧριστιανοδημοκρατικού κόμματος, δεν άκουσε ούτε μια κουβέντα. Την… προσοχή και τα γιούχα του κοινού συγκέντρωσε ο κ. Νταβλούρος ο οποίος θα έχει πολλά να μεταφέρει στη Συγγρού και στο Μέγαρο Μαξίμου για την αποδοχή που έχουν από τους πολίτες οι μνημονιακές πολιτικές – «γκιλοτίνα» τηςσυγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και, φυσικά, της τρόικας.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 20 Αυγούστου 2014 - 8:10 μ.μ.

Διάβασα στο Face Book και μου άρεσε:
Χρήστος Σταθόπουλος
4 λεπτά ·

Ψάχνονται ολίγοι για ποιο λόγο έφαγε κράξιμο ο Νταβλούρος στο Αρχαίο Ωδείο. Μα είναι προφανές νομίζω ότι δεν χωράει η επιθεώρηση στο αρχαίο δράμα... Επίσης να είναι κι ευχαριστημένοι που δεν συνηθίζουμε να παίρνουμε ντομάτες σε κάθε έξοδό μας. Προβλέπεται όμως....
Μου αρέσει!Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε... 21 Αυγούστου 2014 - 10:50 π.μ.

Δεν ηταν τοσο η υποδοχη στον Θ. Νταβλουρο οσο τα χειροκροτητματα που πηρε η ατακα του "Ευριπιδη" πως

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top