Λόγος για θαύμα γίνεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με όσα συμβαίνουν στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής στην Κρεμαστή Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά  εμφανίστηκε μια ψηλή γυναίκα ντυμένη στα μαύρα σε εργαζόμενο εταιρείας σεκιούριτυ την Τετάρτη 20/08/20104 το βράδυ.
Η γυναίκα  κούνησε το κεντρικό  καντήλι που βρίσκεται μπροστά από την εικόνα της Παναγίας και στη συνέχεια  έφυγε προς την είσοδο της εκκλησίας και εξαφανίστηκε χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους παρευρισκομένους.
Το γεγονός αυτό έγινε άμεσα γνωστό και οι πιστοί που προσέτρεξαν στο σημείο είδαν το καντήλι να κουνιέται χωρίς να υπάρχει αέρας ή κάποιο άλλο φυσικό φαινόμενο και μία σκιά πάνω από την εικόνα της Παναγίας.
Οι καμπάνες χτυπούσαν χαρμόσυνα και κουνιόταν και πάλι το καντήλι.
Έκπληξη ακόμα προκαλεί το γεγονός όταν ένα κοριτσάκι πήγε να προσκυνήσει και εμφανίστηκε η σκιά της Παναγίας στην εικόνα όπως θα ακούσετε και την πιστή που το διηγείται στο video που ακολουθεί.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κάμερα του allaksogolies.gr  βρέθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής 2 περίπου ώρες μετά το συμβάν και το καντήλι ακόμα κουνιόταν.
ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=QuHG4aGhMZw
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top