Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, του ραδιοφωνικού σταθμού «Studio 7» Καβάλας και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5» απάντησε ως εξής στο θέμα της Προεδρολογίας:

«Μπορεί οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να έχουμε την πολυτέλεια έναντι άλλων Κομμάτων ή Κινημάτων, να μπορούμε να εκφράζουμε ο καθένας δημόσια τις απόψεις του, αλλά ειδικά στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, η θέση μας είναι επίσημη και συγκεκριμένη:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε εκλογές ΧΘΕΣ και δεν θα γίνουμε η Πολιτική Άνοιξη του 1995. Και μάλιστα να προσθέσω, όποιο και να είναι το πρόσωπο.

Η υπερψήφιση Προέδρου, σημαίνει ότι παίρνει άλλα δύο χρόνια ζωής η Συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν θα το διαπράξουμε αυτό.

Οι θέσεις αυτές έχουν συζητηθεί και εγκριθεί σε όλα τα τρέχοντα Όργανα του Κινήματος ΚΑΙ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ΚΑΙ στην Εκτελεστική Επιτροπή και στο πρόσφατο διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο.

Είναι οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ θέσεις που δεν έχουν μεταβληθεί, που ισχύουν και που έχουν εκφραστεί επανειλημμένα κατ’ αρχήν από τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, αλλά συνεχώς και από εμένα που έχω αναλάβει τον θεσμικό ρόλο του Εκπροσώπου του Κινήματος, με εισήγηση του Προέδρου και ομόφωνη αποδοχή των συναδέλφων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Δηλαδή ο κ. Χαϊκάλης εκφράζει προσωπικές του απόψεις; Επειδή μίλησε σε πληθυντικό αριθμό.

Τ. ΚΟΥΙΚ: «Εμμένω στην προηγούμενη απάντησή μου, η οποία τα λέει όλα. Αλλά θα προσθέσω την εξής σκέψη μου:


Εκεί που οι ΑΝΕΛ είχαμε έμπρακτα αφοσιωθεί με τα προβλήματα του κόσμου, με τον ΕΝΦΙΑ, την φοροτρέλα, τις φοροεπιδρομές, τις κατασχέσεις, τις δραματικές επιπτώσεις στη Γεωργία από το ρωσικό εμπάργκο, εκεί όπου είχαμε και πολύ καλά ουσιαστικά και επικοινωνιακά αποτελέσματα, κρίμα ξαφνικά να χάνουμε χρόνο συζήτησης για όλα αυτά και να αλλάζουμε πολιτική ατζέντα με το θέμα που προέκυψε».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top