Κύκλωμα πορνείας είχε στήσει λοχίας του αμερικανικού στρατού, ο οποίος κατά τραγική ειρωνεία ήταν συντονιστής προγράμματος κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στη μονάδα όπου υπηρετούσε. Ο υπαξιωματικός Γκρέκορι Μακουίν κατηγορείται ότι εξέδιδε στρατιωτίνες, οι οποίες δέχονταν να εξασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα - κυρίως όταν ξέμεναν από χρήματα.
 
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι αρμόδιοι είχαν υποπτευτεί τον δράστη πριν από έναν χρόνο, ωστόσο το κατηγορητήριο συντάχθηκε πρόσφατα. Ηδη κατέθεσαν δύο γυναίκες που εκδίδονταν και οι καταθέσεις τους «καίνε» τον κατηγορούμενο. Μεταξύ των είκοσι και πλέον κατηγοριών που αντιμετωπίζει είναι για μαστροπεία, σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.
 
Η μία μάρτυρας είπε ότι έκανε σεξ με υψηλόβαθμους αξιωματικούς για 100 δολάρια, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Μακουίν έπαιρνε μέρος αυτού του ποσού ή είχε πληρωθεί νωρίτερα. Η νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού, είχε εκμυστηρευτεί στον Μακουίν ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ετσι υπέκυψε στις πιέσεις του. Κατέθεσε επίσης ότι ο λοχίας έκανε πρώτα σεξ μαζί της και τράβηξε γυμνές φωτογραφίες, προκειμένου να τις δείξει σε υποψήφιους πελάτες.

Espresso
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top