Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν πάνω από τα ορεινά και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας, περιμένουμε την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 30 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν πάνω από τα ορεινά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

meteo.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top