Ο 60χρονος Ινδός, ιδιοκτήτης της Force India που φέρει τη σημαία της Ινδίας παρότι έχει έδρα στη Βρετανία, ασχολείται με πολλές επιχειρήσεις: Παραγωγή μπύρας, λιπασμάτων, real estate, αεροπορικές εταιρείες,  ενώ είναι μέλος και του Κοινοβουλίου στη χώρα του.

Τα δυο μονοθέσια της Force India δεν είχαν τον πρώτο λόγο στις ελεύθερες δοκιμές του Μονακό χτες όπου βρέθηκαν στις θέσεις 6 και 7 με τον Σέρτζιο Πέρεζ να υπερέχει του Νίκο Χούλκενμπεργκ μόλις για 44 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό φυσικά δε στάθηκε ικανός λόγος για να χαλάσει το κέφι των εκατοντάδων καλεσμένων στο πιο glamour πάρτι της εβδομάδας στο Μονακό.

Οι φήμες κάνουν λόγω πως οι παραγγελίες σε σαμπάνιες και αστακό έγιναν σε εκατοντάδες λίτρα και κιλά αντίστοιχα δύσκολα όμως μπορεί να φανταστεί κανείς πως ένας επιχειρηματίας με το εύρος του Μαλία (σ.σ: η περιουσία του ανέρχεται σε 750 εκ.) θα αφιέρωσε έστω και μια στιγμή για να ρίξει μια ματιά στο λογαριασμό.

Όπως και να έχει πάντως ο ρυθμός στο πάρτι λένε οι συνδαιτυμόνες ήταν μοναδικός και η ολοκλήρωσή του έγινε με την ανατολή του ηλίου. Ο Μαλία είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα για ν’ αναπαυτεί στο δεύτερο σκάφος του που ήταν δεμένο αρόδο μακριά από τη φασαρία του λιμανιού!

Το πρωί στα ελεύθερα ο Νίκο Χούλκενμπεργκ ήταν 7ος. Το βράδυ στο πάρτι όμως πήρε την pole position.
Η όψη της εισόδου από το κατάστρωμα του σκάφους. 
Η Αυτού μεγαλειότης ο Πρίγκιπας Αλβέρτος τίμησε με την παρουσία του το πάρτι. Στη φωτ. με το ζεύγος Μαλία.
Ο Βιτζάι Μαλία υποδέχεται το μεξικάνο πιλότο της ομάδας του, Σέρτζιο Πέρεζ.
Από τη στιγμή που το πάρτι βρήκε το ρυθμό του, τίποτα δεν μπόρεσε ν' ανακόψει την ορμή του μέχρι το χάραμα.

protothema.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top