Ένα νέο βιβλίο που καίει πασίγνωστα ονόματα πρόκειται να έρθει στο φως της δημοσιότητας και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θα χάσουν τον ύπνο τους. 

Ο Jason Priestley -ή αλλιώς ο Brandon από το «Beverly Hills 90210» και τα 90s, αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός να μοιραστεί τις εμπειρίες του με όλον τον κόσμο μέσα από ένα συγγραφικό έργο που φέρει τον τίτλο «Jason Priestley: A Memoir».

Πράγματι ο 45χρονος σταρ, μεταξύ άλλων, αναπολεί τις στιγμές που πέρασε στο ξεκίνημα της καριέρα του, τότε που συγκατοικούσε με τον Brad Pitt. 

Ο ηθοποιός μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον συνάδελφό του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνηθίζαμε να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος θα παραμείνει περισσότερες ημέρες αξύριστος και χωρίς μπάνιο».

 Και όσοι αναρωτιέστε για το ποιος βγήκε ο νικητής; Ο κύριος Pitt. Ο Priestley με αφοπλιστική ειλικρίνεια και συναδελφική αλληλεγγύη προσθέτει, «Ο Brad με κέρδιζε πάντα. Μόνο όταν έπρεπε να πάει σε κάποια οντισιόν έβαζε τέλος σε αυτή την κατάσταση και έκανε μπάνιο».

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα νιώθει άνετα για αυτές τις αποκαλύψεις ο 50χρονος γόης του Hollywood πάντως σίγουρα η σύζυγός του Angelina Jolie τον αγαπάει με όλα τα ελαττώματά του. Ναι! Και ας έχει τσακωθεί με το σαπούνι από τη δεκαετία του ΄80.

instyle.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top