Νεφώσεις με τοπικές βροχές τις βραδινές κυρίως ώρες στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που σταδιακά στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας λίγες βροχές ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής και της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά από τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά πελάγη θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια τμήματα του νομού και στις ανατολικές ακτές οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοαανατολικούς ισχυρούς 6 μποφόρ και τοπικά στα ανοικτά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top