Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν κατά τόπους δίνοντας σποραδικές καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας και της Βόρειας Θεσσαλίας, περιμένουμε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014. Παράλληλα θα διατηρηθούν οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο, από 12 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στο Αιγαίο και στην Κρήτη, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. 

meteo.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top